Viorel Cataramă încearcă să se infecteze cu COVID 19 REACȚIA soției sale, medic

0
Viorel Catarama FOTO Facebook

Omul de afaceri Viorel Cataramă, fondator al companiei Elvila și președinte al Partidului Dreapta Liberală, a șocat pe toată lumea după ce s-a deplasat într-un focar de Covid-19 unde a îmbrățișat mai mulți cetățeni cu scopul declarat de a se infecta. El vrea să demonstreze că nu va păți nimic dacă se va infecta și că măsurile luate de autorități, cum ar fi izolarea la domiciliu, ar fi de natură să falimenteze economia națională.

Cum au reacționat procurorii dar mai ales nevasta omului de afaceri aflați din textul de mai jos.

Catarama vrea COVID 19

În 6 mai, Viorel Cataramă anunța pe Facebook că intenționează să se infecteze voluntar cu COVID-19. Ce dorește să demonstreze:

„1. Injectati cu frica, am acceptat mult prea usor atat pierderea drepturilor noastre fundamentale, cat si prabusirea economiei romanesti; experimentul functioneaza, pe viitor nu va mai fi nicio problema sa ne pierdem libertatile atat de greu castigate!

2. Metoda imunizarii de grup, pe care am sustinut-o inca de la inceput, are aceleasi rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat tara si nici nu anuleaza drepturile si libertatile fundamentale (vezi si declaratiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea starii de urgenta, Coronavirus va continua sa existe, insa vaccin nu; vom fi in aceeasi situatie ca la inceput, cu totii ne vom infecta, se va demonstra ca sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legatura cu „grija” pentru populatie!

4. Falimentarea Romaniei si anularea drepturilor si libertatilor oamenilor fara o cauza obiectiva, trebuie sanctionata, intr-un fel sau altul.

Nota: nu neg existenta COVID-19, spun numai ca persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populatiei trebuie sa beneficieze de sfaturi competente, dar sa aiba deplina putere de decizie a propriilor actiuni”, a scris Viorel Catarama.

Soția lui Cataramă se mută provizoriu

Soția lui Viorel Cataramă e medic: Adina Alberts. Ea a anunțat că, pentru o perioadă, se va muta împreună cu fetița pe care o are împreună cu omul de afaceri.

„Între medic și soție, le aleg pe amândouă. Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor. De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist.

Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales.

Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui.

În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din țânțar, armăsar”.

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace.

Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar „e sănătoasă la cap” (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente.

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății”, a scris sotia lui Viorel Catarama pe Facebook.

Viorel Cataramă, in actiune

La scurt timp dupa ce si-a anuntat intentiile, omul de afaceri Viorel Cataramă a trecut de la fapte la vorbe. El s-a deplasat în localitatea Bărbuleşti, din judeţul Ialomiţa, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus.

Le-a dăruit oamenilor măști și a îmbrăţişat mai mulţi localnici, inclusiv pe unul externat de curând după ce a fost tratat pentru Covid-19, dupa cum scrie presa centrala.

Apoi, Cataramă s-a autoizolat la domiciliu. El a aflat că aventura o să aibă un preț: Parchetul Judecătoriei Urziceni i-a făcut dosar penal sub acuzatia ca ar zadarnici combaterea bolilor.

banner