Vrei să vii la politehnică? Află cum poți să te înscrii!

0

De Gabriela Bârtaș

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) se pregătește pentru o nouă sesiune a examenelor de admitere. Cu peste 90 de programe de studii de licență, UTCN scoate la concurs 5000 de locuri, pentru anul universitar 2023-2024. Platforma online pentru înscrierea candidaților se va deschide pe data de 10 iulie.

Pe lângă informațiile despre programele de studii pe care universitatea le oferă, candidații pot urmări pe site: oportunitățile studențești, mobilitățile și internship-urile de care pot beneficia, competențele pe care le vor dobândi după absolvire și angajatorii colaboratori ai UTCN.

Cum te poți înscrie?

Înscrierea online este simplă, rapidă și se poate face de oriunde. Scanarea documentelor necesare se poate face chiar de pe telefonul mobil, după care se încarcă respectivele pe platforma online. Site-ul admiterii are o structură intuitivă și oferă toate informațiile de care candidații au nevoie. Platforma de înscriere pentru admiterea în cadrul UTCN este disponibilă AICI.

Candidații se pot înscrie cu o singură taxă la oricâte comisii doresc. Pe parcursul procesului de admitere, studenții viitori vor primi feedback și vor fi ghidați de către consilierii Biroului de Admitere, unde este cazul. Pentru candidații care nu au acces la internet sau care doresc informații directe de la consilieri, la sediul fiecărei facultăți vor exista puncte de consiliere, pentru a parcurge pașii de înscriere ghidat.

Cazare gratuită pentru candidații care dau proba fizică

UTCN vine în sprijinul celor care dau anul acesta proba scrisă la matematică (Automatică și Calculatoare) sau proba de desen (Arhitectură). Aceștia vor asigura cazare în regim gratuit pentru candidat și un însoțitor în campusul Observator, în perioada 16-23 iulie 2023.

VEZI ȘI:

Admitere UBB Cluj 2023-2024: NOI programe de licență și master – care sunt cele mai căutate specializări

Viitorii studenți la UMF „Iuliu Hațieganu” și-au testat cunoștințele la simularea examenului de admitere

Cum va fi organizată admiterea la FSPAC

banner