We Love Retro readuce distracția la Cluj-Napoca alături de Fun Factory, N&D și Andreea Bănică

0

Cea mai nouă ediție a We Love Retro Party va avea parte de artiști de renume naționale și internaționale. Cel mai mare retro party din România va avea loc în BT Arena din Cluj-Napoca, unde participanții au oportunitatea să petreacă alături de Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, Dj Sash!, N&D și Andreea Bănică.

”În 2014 am organizat în premieră pentru România postcomunistă un retro party cu artiști live. A fost al doilea eveniment din sala polivalentă din Cluj-Napoca și atunci, la prima ediție, au fost peste 5.000 de oameni. Am adus un concept în care puțini au crezut că vom reuși să aducem, din nou, în prim-plan muzica anilor 90. Cu atât mai mult cu cât în urmă cu 10 ani Cluj-Napoca se pregătea să devină Capitală Europeană a Tineretului și noi am venit cu un concept care a arătat, că cei peste 35 de ani știu să se distreze poate chiar mai bine decât tinerii de 20- 25 de ani. La 10 de la lansarea We Love Retro mă bucur că acest concept este întâlnit în mai multe orașe din România”, spune Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.

Hit-urile artiștilor din acest an au dominat topurile anilor 90 și 2000. Capul de afiș al acestei ediții sunt Fun Factory și East 17, care au pregătit un show incendiar.

Muzica românească din cadrul We Love Retro

N&D vor reveni din nou, după succesul lor din 2017 tot în cadrul acestui eveniment. De asemenea va cânta și Andreea Bănică pentru prima dată pe scena We Love Retro.

”Setup-ul show-ului din 7 iunie va recrea atmosfera acelor ani în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber. We Love Retro este petrecerea de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale. Show-ul făcut anul trecut de trupele românești pe scena We Love Retro a fost foarte bine primit de public așa că, la ediția de 10 ani, vom avea alte trupe românești care au dominat topurile și discotecile anilor 90 și 2000”, mai spune Iancu Șerbănescu.

Accesul și desfășurarea evenimentului

În cadrul We Love Retro, accesul participanților se va face de la ora 19:00. Evenimentul în sine începe de la ora 20:00 și are zone de food court și baruri în incinta BT Arena. Acest eveniment este cashless, respectiv vor fi acceptate doar modalități de plată electronice. Biletele sunt disponibile pe https://weloveretro.ro/ și pe we-love-retro-7-iunie-2024-bt-arena-cluj-napoca.html.

VEZI ȘI:

Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” susține concertul primăverii

Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” va susține „Concertul Primăverii” în Iulius Mall Cluj

Filme prezentate la Cannes, Berlin sau Veneția sunt proiectate la Festivalul Filmului Francez

banner