WIZZ AIR își suspendă zborurile spre nordul Italiei CE CURSE sunt afectate la Cluj

0

Wizz Air a anunțat duminică 8 martie că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus.

Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Ce se întâmplă cu biletele

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil.

Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Wizz Air susține că poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Ce curse sunt afectate la Cluj

Aeroportul Cluj a informat că zorurile de pe Aeroportul Internațional Cluj către Bergamo și Treviso au fost anulate până în data de 3 aprilie 2020.

Ca urmare a măsurilor luate de guvernul italian, prin care regiunea de nord a Italiei intră în carantină, zborurile operate de compania aeriană Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Bergamo și Treviso au fost anulate până în data de 3 aprilie 2020.

Măsuri la Aeroportul Cluj

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului.

Au fost distribuite pasagerilor materiale informative și carduri de alertă, iar călătorii care ajung la Aeroportul Cluj din zonele afectate de coronavirus sunt supuși unor controale medicale.

De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin igienizarea frecventă a spațiilor publice, iar asistenții medicali din cadrul aeroportului oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale.

Rute Wizz AIR suspendate

București – Bergamo
București – Treviso
Cluj – Bergamo
Cluj – Treviso
Timișoara – Bergamo
Timișoara – Treviso
Suceava – Bergamo
Iași – Treviso
Iași – Bergamo
Craiova – Bergamo

banner