350 de copii vor primi ghiozdane și rechizite școlare

0

Primăria Cluj-Napoca a anunțat desfășurarea unui program care vine în sprijinul copiilor proveniți din familii marginalizate sau în risc de marginalizare. La începutul săptămânii viitoare, ghiozdane și rechizite școlare vor ajunge la Direcția de Asistență Socială și Medicală (DASM).

Începând cu data de 30 august, acestea vor fi distribuite către 350 de copii incluși în program. Primăria Cluj-Napoca desfășoară anual programe de acest tip, care vin în sprijinul copiilor și al acelor elevi care provin din familii cu venituri reduse sau care au o situație familială de excepție, pentru a le asigura condiții decente în procesul de educație.

“Prin educație avem cheia pentru a ieși din sărăcie, cheia pentru prosperitate, cel mai important antidot pentru rasism, fascism, violență și alte fenomene de acest fel. Vom continua să investim în toate componentele care alcătuiesc sistemul de învățământ clujean.”, scriu reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Alocarea în 2023 pentru această acțiune este de 52.500 lei, proiect aprobat prin HCL 658/2023, pentru un total de 350 ghiozdane echipate cu rechizite de bază. Pentru mai multe detalii poate fi contactată Direcția de Asistență Socială și Medicală la numărul de telefon 0264.599.316 sau prin email (contact@dasmclujnapoca.ro).

VEZI ȘI:

Primăria Cluj-Napoca a pus la dispoziția oamenilor cișmele și rulote care distribuie apă – Află unde și care este programul

Panouri audio de informare pentru nevăzători sunt testate în stațiile de autobuz din Cluj

Ziua Porților Deschise la Ministerul Afacerilor Externe

banner