A fost lansată o nouă aplicație turistică pentru cei care vor să descopere județul Cluj

0
Foto: Cluj.com

În pragul vacanței și al sezonului festivalurilor clujene, o nouă aplicație lansată de Consiliul Județean Cluj vine în sprijinul turiștilor. Localnicii în căutare de noi obiective de vizitat, respectiv turiștii care vor să descopere județul Cluj vor putea găsi informații și destinații prin noua aplicație pentru smartphone Cluj Tourism AppAceasta prezintă atracții, obiective și trasee turistice din județul Cluj și oferă informații despre unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, circuite turistice tematice.

Astfel, utilizatorii își vor putea planifica vizita în județ și vor avea la îndemână o alternativă digitală cu informații utile. Utilizarea aplicației poate fi realizată cu sau fără autentificare.

Dacă este aleasă varianta cu creare cont, există posibilitatea de a accesa funcționalități suplimentare, precum opțiunea creării unei liste cu obiectivele preferate, salvarea unor itinerarii sau primirea unor notificări privind noutățile apărute.

De asemenea, indiferent de metoda de autentificare folosită, noua versiune permite distribuirea informațiilor turistice spre alte persoane, apelarea directă din aplicație, accesarea informațiilor privind obiectivele „de vizitat” sau recomandări de petrecere a timpului liber care pot fi consultate prin accesarea articolelor din categoria „Blog” sau prin accesarea subcategoriilor din categoria „Timp Liber”.

Cluj Tourism App prezintă informațiile turistice în șapte limbi, respectiv română, engleză, franceză, germană, maghiară, spaniolă și italiană.

Aplicația este disponibilă sub numele deja consacrat Cluj Tourism App și poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play fiind adaptată pentru toate telefoanele de tip smartphone sau device-uri de tip tabletă.

VEZI ȘI:

Cele mai frumoase feline vin la Cluj-Napoca – clujenii sunt așteptați să le admire la Iulius Mall

1 Iunie, sărbătorit cu mult sport la Cluj-Napoca – evenimente pentru copii și părinți, în Baza Sportivă Viitorul din Gheorgheni

Proiecții în aer liber a celor mai bune scurtmetraje la nivel mondial, în Iulius Parc

 

 

 

 

banner