Cele mai frumoase feline vin la Cluj-Napoca – clujenii sunt așteptați să le admire la Iulius Mall

0

Peste 120 de pisici din toate colțurile lumii vor fi prezente la Cluj-Napoca, în cadrul competiției „WCF International Cat Show”. Evenimentul se va desfășura la Iulius Mall Cluj-Napoca, între 3-4 iunie. Astfel, în intervalul 10:00 – 18:00, sunt invitați toți iubitorii de pisici (și nu numai) să admire peste 20 de rase, într-un concurs de frumusețe felină.

Printre rasele care vor putea fi admirate se numără British Longhair, Minuet Longhair, Persană, Highland Fold, Highland Straight, Maine Coon, Munchkin Longhair, Siberiană, Bengaleză, British Shorthair, Cornish Rex, Exotic Shorthair, Transylvanian, Albastră de Russia, Savannah, Scottish Fold, Scottish Straight, Thai.

Atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc arbitraje tradiţionale și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate, pui/juniori și rase în curs de aprobare.

În prima parte a zilei, începând cu ora 10:00, în fiecare zi va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea celor selecţionate pentru a participa în finală. Ulterior, va fi arbitrajul de ring, separat pentru adulți, adulți castrați și pui/juniori.

În a doua parte a zilei, de la ora 17:00, pe public îl așteaptă secțiunea Best in Show. Finaliștii celor patru categorii se vor prezenta în fața juriului, care va alege câștigătorii zilei.

Foto: Facebook Iulius Mall

Categoriile de pisici care participă în competiție sunt: Persane și Exotice, British Longhair, pisici cu păr semilung, Maine Coon, pisici cu păr scurt, inclusiv Siameze și Orientale, British Shorthair.

Din juriu fac parte Kurt Vlach (Austria), Yan Lavrentiev (Latvia), Yelena Lavrentieva (Latvia) și Marco Pozzi (Italia). Intrarea este liberă.

VEZI ȘI:

Proiecții în aer liber a celor mai bune scurtmetraje la nivel mondial, în Iulius Parc

Turneul Național “Vibrations” se oprește și la Cluj-Napoca – Recital cameral pe acordurile lui Beethoven, Brahms și Franck

ANM: Află cum va fi vremea de Ziua Copiilor

 

banner