Activități de weekend pentru copii, la Teatrul “Puck”

0

Un spectacol pentru copii foarte mici va fi prezentat de asociația AnimaArt duminică, 8 octombrie, la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Este vorba de spectacolul „Anotimpurile”, inspirat din fabule și povești internaționale, realizat de cunoscuta actriță Dana Bonțidean. Spectacolul este programat de la orele 11:00 și 12:30. De asemenea, sâmbătă, 7 octombrie, va fi susținut spectacolul „A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, după R. Kipling, în regia lui Koblicska Kálmán.

„Anotimpurile”

În spectacolul pe care artiștii asociației clujene AnimaArt îl vor susține la Teatrul Puck duminică, 8 octombrie, de la orele 11: și 12:30, totul se subordonează temei trecerii timpului. Este un spectacol special, plin de candoare, poezie și fantezie. Regia animă totul: cuvânt, actor, păpușă. Astfel, ieșirea actorului-mânuitor din vechea convenție (de după paravan) nu mai surprinde pe nimeni. Decorul se îmbină armonios cu păpușile, atent și ingenios concepute de Sandu Marian, un scenograf de excepție. Vârsta minimă recomandată de participare este de doi ani.

„A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”

Pentru sâmbătă, 7 octombrie, pe aceeași scenă este programat spectacolul „A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, după R. Kipling, în regia lui Koblicska Kálmán.

Simpaticul elefănțel tulbură liniștea animalelor din junglă punând prea multe întrebări. Ca urmare, este alungat și are parte de multe aventuri care îl fac mai înțelept. Spectacolul va fi                                                 prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Cum se achiziționează biletele?

Biletul de intrare la spectacolele prezentate costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Pentru spectacolele instituției din această perioadă nu se fac rezervări.

Despre Teatrul de Păpuşi “Puck”

Teatrul de Păpuşi “Puck” a fost înfiinţat în anul 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde peste 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi “Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional “Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal “WonderPuck”, un eveniment dedicat întregii familii.

VEZI ȘI:

Peste 28.000 de copii și părinți s-au distrat la ediția a șaptea a festivalului WonderPuck

Păpușile ies în stradă! Astăzi începe Festivalul WonderPuck

Ziua Mondială a Teatrului de Păpuși, aniversată la Teatrul „Puck” – află programul complet

banner