Află ce aduce Târgul de Crăciun de anul acesta, când vor fi aprinse luminile festive și dacă va fi patinoar

0

Deschiderea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca, devenit deja faimos în țară, dar și în străinătate, va avea loc în 18 noiembrie 2022, cu aprinderea iluminatului festiv în oraș. Tema de anul acesta este relaxarea și sărbătoarea. Află detalii despre ediția din acest an de la Mihai Oprean, directorul Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va avea loc în perioada 18 noiembrie 2022 – 1 ianuarie 2023.

Căsuța lui Moș Crăciun, care anul acesta va fi și mai instagramabilă, promit organizatorii, ateliere pentru copii, Cutia lui Moș Crăciun (care adună scrisori adevărate), Tramvaiul lui Moș Crăciun, carusel și roată panoramică de 30 de metri sunt câteva dintre elementele de la târgul de anul acesta.

Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula pe linia 101, pe traseul Gară-Bucium. Va porni în 18 noiembrie și va circula până la finalul târgului. Din 1 decembrie și până în 23 decembrie, copiii îl vor găsi în tramvai pe însuși Moș Crăciun, între orele 16.00 și 18.00.

În 5 decembrie, va veni în piața Moș Nicolae cu mai multe cadouri, dar și la Căsuța lui Moș Crăciun va veni de alte 3-4 ori, spun organizatorii.

Programul Târgului de Crăciun, dar și al apariției Moșului Crăciun poate fi consultat pe site-ul Târgului de Crăciun.

”Vom deschide târgul pe 18 noiembrie cu aprinderea iluminatului festiv și un concert Voltaj. Sâmbătă va cânta Direcția 5 și programul va continua așa până pe 31 decembrie”, a precizat Mihai Oprean, directorul Târgului de Crăciun.

Nu va lipsi numărătoarea inversă, ”AMR-ul” până la sărbătoare, dar și mesajele zilnice amuzante.

Fără patinoar, anul acesta

”O veste mai puțin plăcută: Anul acesta nu vom pune un patinoar. Din cauza costurilor cu electricitatea care sunt foarte mari, am decis să nu îl punem și ajungem să creștem foarte mult biletul de intrare și de închiriat patinele. Nu are sens. Dar vom avea alte surprize. Veți vedea”, a mai spus Mihai Oprean, directorul Târgului de Crăciun.

VEZI ȘI:

John Florescu: Viața Regelui Mihai I este o poveste fascinantă despre demnitate

A început colecta de Crăciun pentru animalele fără stăpân – Află cum poți ajuta – DONEAZĂ ACUM!