Alex Chipciu, despre un eventual baraj cu Dinamo: “Se poate întâmpla orice, nu vreau să mă gândesc la asta”

0

Fotbalistul Universității Cluj, Alexandru Chipciu, a fost întrebat, înaintea partidei pe care “studenții” o vor disputa sâmbătă, 6 mai, pe terenul formației FC Botoșani, în cea de-a șaptea etapă din playout-ul Superligii, ce părere are despre scenariul în care echipa ar încheia campionatul pe loc de baraj și ar fi nevoită, pentru a rămâne în prima ligă, să se dueleze din nou cu Dinamo București, gruparea pe care au învins-o în sezonul precedent și care a retrogradat pentru prima dată în istorie.

Căpitanul clujenilor a precizat că nu dorește să se gândească la baraj, deoarece crede că echipa se poate salva de la retrogradare fără să fie nevoită să dispute meciuri în plus. Totodată, Chipciu a explicat faptul că, deși mulți iubitori ai fotbalului românesc consideră că nivelul din prima ligă este net superior celor din Liga 2, orice formație care ajunge la baraj pornește cu șanse egale pentru menținerea sau promovarea în cel mai bun eșalon.

“Lumea spune că e mare diferență între prima ligă și cea de-a doua”

“Ar fi ciudat un baraj cu Dinamo, nu vreau să mă gândesc la asta. Ideea e că, atunci când ajungi acolo, chiar dacă toată lumea spune că e mare diferență între prima ligă și cea de-a doua, mai mare decât era în anii trecuți, se poate întâmpla orice. Țin minte odată un baraj în care cred că a promovat Oradea, orice e posibil”, a declarat Alex Chipciu.

Toate declarațiile jucătorului ardelenilor pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Confruntarea dintre FC Botoșani și “U” Cluj va începe la ora 12:30, iar fanii interesați să vadă jocul din tribunele stadionului municipal își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 2.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

“U” Cluj luptă la Botoșani pentru trei puncte importante – vezi ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău: “Cred că Alexandru Chipciu poate fi o soluție pentru echipa națională”

Alex Chipciu se pregătește pentru cariera de antrenor – ce părere are fotbalistul “U” Cluj despre școala pe care o urmează

banner