Alternosfera, Subcarpați și Cargo, acompaniați de orchestra Filarmonicii Cluj, cântă în Parcul Etnografic

0
Cargo

Clujul se pregătește pentru un mega eveniment. Cluj Symphony Experience aduce în 2023 zeci de atracții pentru iubitorii de muzică. Trei dintre cele mai cunoscute trupe din România – Alternosfera, Subcarpați și Cargo – cântă în
exclusivitate hiturile care le-au consacrat, alături de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca, respectiv muzicieni din Chișinău.

Pe lângă concertele principale, programul Cluj Symphony Experience 2023 cuprinde multe
activități inedite și creative. Este vorba despre teatru și muzică pentru copii, două scene pentru experiențe muzicale diferite, DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric, Car symphony – concert cu mașini pe post de instrumente muzicale, Cooking symphony, muzică și zone de relaxare.

Evenimentul are loc în perioada 22-24 septembrie, în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Abonamentele sunt disponibile pe Entertix.ro, iar primele 500 sunt la preț redus early bird de 299 lei, doar până în 15 iulie. Acestea pot fi achiziționate AICI. Copiii cu vârsta până în 14 ani inclusiv beneficiază de acces gratuit și e nevoie să fie însoțiți de un adult.

Alternosfera

„Mi-am propus să facem anul acesta cea mai grandioasă ediție a festivalului Cluj Symphony Experience de până acum! Și am lansat o super provocare pentru trei trupe prietene speciale din România – Cargo, Subcarpați și Alternosfera – să-și cânte muzica cum nu au mai făcut-o până acum – în stil simfonic! În același timp, am lansat provocarea Orchestrei Extraordinare a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca precum și muzicienilor extraordinari din orchestrele din Chișinău să cânte alături de aceste trupe.

Toată lumea a spus cu entuziasm DA și ne-am apucat de treabă. Așadar, ne așteaptă și vă așteaptă niște experiențe epice în premieră națională! Dar nu ne oprim aici pentru că, după cum știți, sunt și suntem un pic «nebuni», așa că veți trăi trei zile pline de experiențe fantastice și inedite în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca”, spune Flavius Buzilă, organizatorul Cluj Symphony Experience.

VEZI ȘI:

Parcul Central din Cluj-Napoca va vibra iarăși pe ritmuri de jazz

Chris Norman, concert senzațional în BT Arena Cluj-Napoca – a împărțit scena cu Ovidiu Lipan Țăndărică

Concert de negro spirituals la Cluj – Află unde și când va fi

 

 

 

 

 

banner