Andrea Mandorlini, fericit că fotbaliștii săi nu au evoluat la națională – Ce jucători l-au impresionat pe antrenor

0

CFR a avut mai mulți jucători convocați la echipele naționale, dar mulți n-au fost utilizați de selecționerii lor. Fără minute jucate s-au întors de la echipa națională a României Mario Camora și Daniel Bîrligea. Mijlocașul Durel Avonou nu a fost un oprit în lotul reprezentativei RD Congo pentru partida cu Gambia, chiar dacă a fost chemat la echipa națională. Nici Arlind Ajeti n-a fost utilizat de selecționerul Albaniei. Fundașul central a fost rezervă la meciul cu Cehia și a rămas în afara lotului în partida cu Polonia.

Cu toate acestea, Andrea Mandorlini spune că se bucură că jucătorii săi de bază s-au odihinit și cel mai important, că aceștia sunt sănătoși.

„Îmi pare rău pentru ei, pentru că erau fericiți. Dar sunt jucători care au jucat aproape tot timpul, toate partidele la club. Pentru mine aveau nevoie de recuperare și sunt fericit dacă nu au jucat. Sunt puțin egoist, dar Ajeti, Durel, Bîrligea au jucat aproape toate partidele la club. Aveau nevoie de 4-5 zile de recuperare, după mine. Eu sunt fericit așa”, a recunoscut Mandorlini, care l-a pierdut pe Cristi Manea, accidentat la echipa națională.

Jucătorii care l-au impresionat pe Andrea Mandorlini

Antrenorul italian a divulgat ce jucători a remarcat din naționala României, la meciurile cu Israel și Kosovo: „Mi-a plăcut mult și Burcă, care a fost jucătorul nostru, a făcut o partidă bună. Stanciu, un jucător bun. Mă gândeam că Mario va juca, pentru că este într-un moment foarte bun și are experiență. Drăgușin mi-a plăcut, mi-a plăcut fundașul dreapta care joacă în Spania, Rațiu. A jucat bine. Am crezut că o să joace Bîrligea pentru că Daniel joacă bine. Dar mai bine așa, va juca cu noi. Mai sunt meciuri grele în față, se joacă în Israel.

Pentru fotbalul românesc este important să se califice. Voi fi suporterul României. Sper cu adevărat să reușească să se califice”, a mai spus antrenorul CFR-ului, potrivit Prosport.

VEZI ȘI:

CFR Cluj se desparte de încă un fotbalist – Golgheterul pleacă în Israel să semneze contractul

Cât timp va lipsi Cristi Manea de la CFR și ce meciuri ar putea rata

Aproape 900 de sportivi participă la Cluj la Cupa României și Cupa Palatului Copiilor la karate WUKF

 

 

 

 

banner