Aproape 30 000 de oameni au fost prezenți la evenimentele penultimei zile de Sports Festival – ce activități au avut loc

0

Cel mai mare festival din România dedicat sportului, Sports Festival, a ajuns la ultima din cele patru zile în care zeci de mii de participanți s-au bucurat de activitățile pregătite special pentru aceștia. Organizatorii au anunțat faptul că, în cea de-a treia zi a evenimentului, sâmbătă, 3 iunie, aproape 30 000 de oameni au fost prezenți în perimetrul dintre Cluj Arena și BT Arena, acolo unde au avut parte de numeroase surprize.

Cel mai mare număr de vizitatori a fost înregistrat, bineînțeles, în zonele dedicate programelor de inițiere în sport pentru copii, tineri și adulți. Astfel, nu mai puțin de 16 000 de persoane dornice să experimenteze o nouă disciplină sportivă sau să își îmbunătățească abilitățile deja dobândite au fost instruite de către antrenorii prezenți în cadrul festivalului clujean.

Totuși, entuziasmul celor mici a culminat cu spectacolul oferit de Gașca Zurli pe scena amplasată pe platoul pietonal dintre stadion și Sala Polivalentă, eveniment la care au participat 10 000 de oameni. Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu o defilare a sportivilor înscriși în cele 36 de cluburi partenere, care, alături de campioni ai Comitetului Olimpic Sportiv Român (COSR), s-au echipat cu steaguri și au pornit, la pas, din Parcul Central până pe scena festivalului.

Cea de-a patra zi din programul Sports Festival a debutat cu Crosul Supereroilor, competiție în care s-au înscris peste 1000 de alergători. Scopul caritabil al acestuia este reprezentat de renovarea Clincii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca, iar inițiativa îi aparține Fundației Metropolis, reprezentată de Codin Maticiuc. Programul complet al ultimei zile poate fi găsit pe pagina de Facebook a festivalului.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

VIDEO Spectacol pe Cluj Arena, la meciul All Stars Romania vs Galatasaray Legends – Mutu și Marica au marcat pentru “tricolori”

Codin Maticiuc organizează un cros la Sports Festival, pentru a renova un spital din Cluj-Napoca

Ioan Ovidiu Sabău și Mihai Silvășan, pe lista invitaților la SportsTalks – ce alte personalități vor fi prezente la Sports Festival

banner