Au început înscrierile pentru Transilvania Talent Lab

0

Festivalul Internațional de Film Transilvania a anunțat deschiderea înscrierilor pentru atelierul Transilvania Talent Lab. În acest an, festivalul este dedicat tinerilor până în 35 de ani, producători, regizori sau scenariști din România respectiv Republica Moldova, conform ClujToday.ro

Participanții trebuie să fie absolvenți ai unei facultăți de profil sau să aibă experiență minimă în domeniu. Înscrierile au loc până în data de 3 iunie.

Transilvania Talent Lab a fost înființat în urmă cu 10 ani, cu scopul de a ajuta la perfecționarea tinerilor cineaști, la dezvoltarea proiectelor aflate în lucru dar și pentru a se descoperi noi talente în acest domeniu.

Transilvania Talent Lab se desfășoară în perioada 21-25 iunie. În această perioadă, 12 oameni pasionați de film vor parcurge toate etapele necesare realizării unui film. Participanții vor participa la proiecții speciale din cadrul TIFF, seminarii și masterclass-uri despre regie, scenariu și producție, marketing, dar și la alte activități interesante.

VEZI ȘI

Premierul Nicolae Ciucă a condus prima mașină electrică ”made in Cluj”

Președintele Ungariei, Novak Katalin, vizitează Clujul și Alba Iulia