Balaj, despre situația dintre Krasniqi și CFR Cluj: „La fotbal nu există să te superi”

0
Foto: Antena Sport

Președintele formației din Gruia a explicat absența îndelungată a jucătorului din Kosovo și a negat existența unui conflict.

CFR Cluj l-a transferat pe Krasniqi în luna ianuarie a acestui an din Kosovo, de la FC Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro. El a fost titular constant pe vremea când Dan Petrescu (55 de ani) era antrenorul ardelenilor.

Totul s-a schimbat odată cu revenirea lui Andrea Mandorlini (63 de ani) în Gruia. Italianul a schimbat sistemul și a preferat deseori o formulă cu trei fundași centrali, iar Ermal Krasniqi a ieșit ușor-ușor din primul „11”.

Mai mult, kosovarul nu a prins deloc lotul lui CFR Cluj pentru ultimele patru partide (2-0 cu FCU Craiova, 3-0 cu Sepsi, 1-1 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul Galați).

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, neagă ideea unui conflict între fotbalistul din Kosovo și formația clujeană. Mai mult, oficialul “feroviarilor” așteaptă ca mijlocașul să muncească și mai mult pentru a reveni în prim-plan.

“Nu e un conflict. Nu se pune problema. Pierde el dacă se supără. Orice jucător care se supără nu are decât de pierdut. La fotbal nu există să te superi.

Dacă te deranjează ceva, singura soluție este să fii mai motivat, să demonstrezi, mai ales dacă ești convins că meriți mai mult, trebuie să demonstreze.

Nu există antrenori care să nu dorească să introducă cei mai buni jucători, cei mai bine pregătiți sau cei mai în formă sau jucătorii în care el crede că pot aduce un rezultat pozitiv. Orice antrenor vrea să câștige, rezultatele îl țin”, a declarat Balaj, potrivit Fanatik.

VEZI ȘI:

Cristi Balaj, reacție dură la adresa jucătorilor: „Dacă stai și te uiți efectiv la meci, te îmbolnăvești”

Mandorlini, după remiza CFR cu Oțelul: „E important să ne găsim luciditatea în fața porții”

CFR Cluj a oficializat transferul unui atacant ivorian: „Bun venit în familia noastră”

 

 

banner