Cristi Balaj, reacție dură la adresa jucătorilor: „Dacă stai și te uiți efectiv la meci, te îmbolnăvești”

0

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, i-a criticat pe jucătorii lui Mandorlini după semieșecul de pe teren propriu cu Oțelul Galați. Remiza albă a CFR-ului cu echipa lui Dorinel Munteanu înseamnă o șansă irosită a echipei de a se apropia de liderul din campionat, FCSB. Cristi Balaj a subliniat faptul că evoluția elevilor lui Andrea Mandorlini din timpul partidei a dezamăgit, cu atât mai mult cu cât CFR Cluj are pretenţii că se luptă pentru câştigarea titului de campioană.

Cristi Balaj i-a avertizat pe jucătorii lui CFR Cluj după pasul greșit cu Oțelul: „Nemulțumit, pentru că au evoluat alți jucători care au fost supărați. Acum când joacă nu sunt fericiți pentru că n-am câștigat. Și atunci asta e supărarea mea. Plus atitudinea. Poți să pierzi, dar faptul că am luat un singur cartonaș galben la un arbitraj bun, comparativ cu adversarii care au luat mult mai multe, asta spune foarte multe.

Adică joci acasă. Trebuie acea agresivitate pozitivă. Când ești sătul nu ți-e foame, spuneau unii. (…) Prestația m-a dezamăgit. Rezultatul se mai întâmplă. Când ratezi ocazii și alea mult prea puține… și puține soluții și pe banca tehnică. Dacă jucăm așa nu merităm și nu putem să avem pretenții la câștigarea campionatului. Jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că sunt la un club în care obiectivul principal este câștigarea titlului. (…) Domnul Varga nu are cum să fie fericit.

Dacă stai și te uiți efectiv la meci, te îmbolnăvești. N-am câștigat cu Oțelul, n-am câștigat cu Dinamo și noi vrem să vorbim de câștigarea campionatului? Bine, rufele se spală în familie. Eu nu dau nume. Am căutat și anumite motive, cauze, care sunt obiective, pentru că avem 60-70% din echipă accidentată”, a răbufnit Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

În următoarea etapă, CFR Cluj se va duela cu Farul Constanța, luni, 30 octombrie, de la ora 20:30. Amintim că şi Farul Constanța a obţinut doar un punct în etapa cu numărul 13 din Superligă, când au jucat pe teren propriu cu „U” Cluj.

VEZI ȘI:

CFR Cluj și Oțelul Galați, față în față după după opt ani – Ce au declarat antrenorii Andrea Mandorlini și Dorinel Munteanu

A murit fostul jucător, conducător și antrenor al CFR Cluj: „Și-a dedicat întreaga viață clubului nostru”

CFR Cluj a oficializat transferul unui atacant ivorian: „Bun venit în familia noastră”

 

 

 

 

 

 

 

banner