Ce antrenor e favorit să îl înlocuiască pe Mandorlini la CFR Cluj

0

Patronul CFR Cluj, Nelu Varga, se pregătește pentru eventualitatea în care îl va demite pe antrenorul Andrea Mandorlini pentru a aduce alt tehnician pe banca tehnică din Gruia. După inconsistența din rezultate, italianul merge pe „gheață” la gruparea ardeleană. De asemenea, relația cu greii din vestiarul alb-vișiniilor s-a deteriorat, mai ales după declarațiile apărute în legătură cu Ciprian Deac

Astfel, oficialii CFR-ului se tem ca lotul să nu se rupă în bisericuțe: una a celor care se aflau la echipă înainte să ajungă Mandorlini și cealaltă a fotbaliștilor aduși de către tehnicianul italian în vară.

Varga pregătește terenul, dar nu va lua nicio măsură câtă vreme tehnicianul va avea rezultate bune. Cel mai probabil, o eventuală schimbare a băncii tehnice se va produce în iarnă, astfel încât noul antrenor să își poată implementa ideile și să poată decide asupra lotului de jucători.

Adi Mutu, favorit să preia banca tehnică a CFR-ului

Varga vrea să schimbe în iarnă antrenorul, iar numele cel mai vehiculat în spatele cortinei este Adrian Mutu, fost selecționer la U21 și în prezent antrenor în Azerbaidjan, la Neftchi Baku, potrivit ProSport.

Echipa lui Adi Mutu este pe locul șase în clasamentul azer, iar acesta este aspru contestat de către suporteri. Fostul decar de la Inter sau Juve are contract cu Neftchi până în 2025.

În plus, între Mutu și Varga există și o relație de prietenie. Golgheterul naționalei României a fost dorit de patronul clujean și în decembrie 2020.

VEZI ȘI:

Cristian Bălaj anunță noi transferuri la CFR Cluj, în pauza de iarnă

Reacția conducerii CFR Cluj după ce i-a reziliat contractul lui Jefte Betancor în mijlocul sezonului

Șase jucători de la CFR Cluj, convocați la echipele naționale pentru a juca în preliminariile EURO

 

 

banner