Ce facem când luăm o pauză de la concertele Untold?

0
Foto: Untold - Facebook

Ediția aceasta de Untold vine cu o listă mare de artiști și fiecare participant are programul propriu de concerte pe care vrea să îl urmeze. Pentru atunci când ai timp liber între spectacole și nu știi cum să îl folosești, în festival sunt amplasate diverse activități și mai jos îți prezentăm o serie dintre acestea!

1. Ruleta Coca-Cola

Reciclarea a fost una din temele care a ieșit în evidență anul acesta la Untold, cu mai multe standuri care au îmbrățișat conceptul și au implicat participanții în proces. Tot ce trebuie să faci este să aduci două sticle de plastic goale, din gama Coca-Cola și le introduci în spațiul destinat reciclării, care îți arată câte sticle au fost reciclate până acum. În acest fel ai șansa să joci odată la ruletă. Aici poți câștiga o doză Coca-Cola, un bilet la Untold 2024, un VIP upgrade și multe altele.

2. Jocurile Dorna

 

O altă activitate care incorporează reciclarea, dacă vii cu trei recipiente din gama Coca-Cola la standul Dorna, primești un tatuaj temporar care o să ți se aplice pe loc. În plus, poți să mergi la jocul de sărit, unde trebuie să acumulezi cât mai multă energie, prin a sări pe o platforma iluminată. Când contorul ajunge în zona portocalie, jocul s-a terminat și participanților li se va face o poză pe care o primesc în format fizic.

 

3. McDonald’s – Scratch the disk and win

Recreează experiența de DJ si poți câștiga unul din premiile McDonald’s! Poți obține Hanorace, borsete, ghiozdane si multe alte recompense dacă joci la puntea de DJ si repeți mișcările prezentate. Dupa aceea, depinzând de cât de bine ai jucat ți se va afișa ce premiu a câștigat!
Dacă tot ești în zona McDonald’s, mergi la camera 360 de grade și fă-ți un videoclip alături de cei dragi. După, introdu-ți adresa de e-mail și ți se va trimite videoclipul.

4. Spectacole artistice

Atunci când nu ești sigur de ce vrei să faci în continuare și nu îți vin idei, o simplă plimbare de-a lungul festivalului te va ajuta să descoperi spectacolele artistice realizate de diverși dansatori și muzicieni. Poți să urmărești fanfara care traversează parcul sau dacă ai venit cu cei mici, merită să îi duci la spectacolul de gimnastică, unde pot chiar ei să recreeze o piramidă!

VEZI ȘI:

VIDEO UNTOLD 2023: Ce ai ratat până acum?

Vezi cum a fost atmosfera în prima zi de festival

UNTOLD: 34 de persoane au fost depistate cu droguri la intrarea în festival

Cum s-au pregătit autoritățile de Untold

banner