Cum s-au pregătit autoritățile de Untold

0

Structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) s-au adunat astăzi, în prima zi de Untold, pentru a transmite un mesaj de informare către participanți. Peste 100 de pompieri, 20 de medici și asistenți SMURD și 45 de paramedici voluntari vor asigura necesitățile perimetrului. Zilnic, 400 de polițiști vor asigura măsurile de ordine.

Printre autoritățile prezente se numără: Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Poliția de Frontieră a Aeroportului Cluj-Napoca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Centrul Regional Împotriva traficului de persoane.

Încă de dinaintea începerii evenimentului, au fost identificate situații de deținere a substanțelor interzise. Într-un autoturism oprit în trafic au fost depistați doi tineri de 19 și 20 de ani care dețineau substanțe susceptibile a fi interzise. Aceștia au declarat că se îndreptau către un festival de muzică. De asemenea, polițiștii de frontieră au descoperit un cetățean francez care avea în bagaje substanțe interzise, susceptibile a fi din categoria drogurilor și substanțelor psihotrope sau psihoactive. Cercetările sunt continuate de către procurorii DIICOT în ambele situații.

VEZI ȘI:

Tarom introduce o cursă „specială” pentru fanii UNTOLD care vin la Cluj din București

Poliția din Cluj avertizează: “Zeci de oameni au fost păcăliți cu bilete false la UNTOLD”

Andreea Esca, DJ în cadrul festivalului UNTOLD – Aceasta va mixa pe scena TIME