Cele mai bune scurtmetraje vor fi proiectate în cinematografele clujene – ClujShorts ajunge la cea de-a 11-a ediție

0

Cea de-a 11-a ediție a celui mai amplu festival dedicat filmelor de scurtă durată, ClujShorts, va avea loc, în perioada 26-28 mai, în Cinema Victoria și în Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central “Simion Bărnuțiu”. Astfel, publicul are ocazia de a urmări cele mai bune scurtmetraje internaționale, iar, mai apoi, de a vota care dintre acestea vor fi premiate în cadrul galei de premiere a festivalului, eveniment care va include și un spectacol de stand-up comedy oferit de Dragoș Pop.

Invitat la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, directorul ClujShorts, Rareș H. Stoica, a dezvăluit o parte dintre surprizele pregătite de organizatori pentru această ediție a festivalului clujean și a vorbit despre criteriile în baza cărora au fost selectate scurtmetrajele care vor fi prezentate, timp de trei zile, publicului clujean și nu numai. Întregul material este disponibil mai jos.

Mai multe informații despre festivalul ClujShorts, respectiv întregul program al scurtemtrajelor care vor fi proiectat în cadrul celei de-a 11-a ediții a evenimentului, pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

ClujShorts, ediție aniversară de 10 ani – filme, expoziții de pictură și locații noi

Iubitorii de film pot să aleagă cel mai bun scurtmetraj din 10 ediții de ClujShorts

Dada se dă-n spectacol la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

banner