Celebrele „Monster trucks” vin în premieră la Cluj – Ce îi așteaptă pe amatorii de adrenalină și spectacol

0

Motoare uriașe și trucuri îndrăznețe vor ține clujenii cu sufletul la gură, în cadrul unui spectacol incendiar. Este vorba despre Monster Truck Motor Show, un eveniment unic organizat de Circul Internațional la Cluj-Napoca. Pasionații de motorsport, offroad și de binecunoscutele monster truck-uri au șansa să urmărească un număr electrizant, cu celebrele mașini de peste patru tone, pe care le-au văzut doar în filmele de acțiune americane.

Protagoniștii vor fi două mașini gigant ce vor face senzație într-un show incendiar, spun organizatorii. Vehiculele cu roți uriașe vor face o demonstrație freestyle, respectiv vor „zbura” peste mai multe mașini ce vor fi strivite.

Foto: Galeria CORA Cluj Napoca / Facebook

Organizatorii îi invită la Monster Truck Motor Show pe toți împătimiții sportului cu motor, amatorii de adrenalină și spectacol, dar și pe copiii însoțiți de părinți sau bunici.

Evenimentul va avea loc în parcarea Galeriei Cora, din 14 septembrie până în 8 octombrie, de la ora 21:00.

Biletele nu pot fi achiziționate online. Ele sunt disponibile exclusiv la casieria Monster Truck Motor Show. De asemenea, în zilele de luni și marți nu se țin spectacole, scrie Știri de Cluj.

VEZI ȘI:

Misiuni aeriene SMURD: 56 de persoane salvate în luna august

„Duel studențesc” în etapa a 3-a din Liga Națională de handbal masculin

Biletele pentru meciul CFR – Petrolul au fost puse în vânzare, copiii pot intra gratis

 

 

 

 

banner