Mașina Ferrari, câștigătoare de Formula 1, va fi adusă la UNTOLD 2022

0

Participanții la cea de-a șaptea ediție a celui mai mare festival de muzică din România, UNTOLD, găzduit la Cluj-Napoca, vor putea să vadă, pe Aleea Stadionului, în incinta monopostului Red Bull Racing, mașina Ferrari, câștigătoare de Formula 1. De asemenea, aceștia pot trăi experiența unei adevărate curse, prin simulatorul pus la dispoziție de către organizatori. 

Au rămas mai puțin de 24 de ore până când va debuta o nouă ediție UNTOLD, care a intrat în lista celor mai mari cinci festivaluri ale lumii. Cele mai mari atracții ale evenimentului care va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca sunt Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer, Morten, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki și Tujamo.

Pe lângă muzică, festivalierii se vor putea bucura de o experiență inedită, prin numeroasele activități specifice magiei unui asemenea eveniment. În Parcul Central al orașului, vor fi susținute mai multe momente de acrobație, jonglerie cu foc și dansuri. Roata panoramică, cu o înălțime de 30 de metri este, de asemenea, una dintre cele mai mari atracții ale festivalului. Cei care vor păși în cabinele acesteia vor putea vedea, de la înălțime, întregul univers UNTOLD și orașul Cluj-Napoca.

Programul pe zile, aferent fiecărei dintre cele șase scene ale festivalului, poate fi consultat AICI, iar biletele de o zi și abonamentele pentru toată durata festivalului sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

VEZI ȘI:

Prețuri exagerate la cazare în Cluj, pe perioada UNTOLD 2022 – află cât cer proprietarii

Studiu FSEGA: Ce cred cu adevărat clujenii despre festivalul Untold

Spectacole de teatru, ateliere de creație pentru copii și zone de relaxare, la UNTOLD 2022