Victorie pentru naționala României U21 în calificările la Campionatul European – Ce jucător a marcat

0
Foto: playsport.ro

Victorie de aur pentru România la tineret. Naționala lui Pancu a marcat în ultimul minut. România U21 a învins selecționata similară a Finlandei, scor 1-0, în campania de calificare la Campionatul European din 2025. Golul izbăvitor a fost marcat de Matei Ilie, chiar în ultimul minut al meciului. Matei Ilie a fost eroul naţionalei U21 în victoria obţinută în al optulea minut de prelungiri împotriva Finlandei.

A fost al doilea succes consecutiv pentru tricolorii mici în această campanie de calificare. Începută în urmă cu o lună cu un eşec în faţa Albaniei. Fotbalistul lui CFR Cluj a punctat cu o lovitură de cap în urma unui corner bătut de Rareş Ilie, și i-a ridicat în picioare pe spectatorii prezenţi pe arena din Sibiu. Fotbalistul în vârstă de doar 20 de ani este băiatul fostului fotbalist şi antrenor al Ceahlăului, Costel Ilie.

Acesta din urmă a evoluat în cariera sa şi la Dinamo şi este în prezent antrenor secund la Politehnica Iaşi. Matei Ilie a revenit în România după şase ani în care a fost legitimat la diferite echipe din Italia.

Marcatorul golului victoriei în faţa nordicilor s-a aflat pentru două sezoane în lotul primei echipe a celor de la Padova. Acesta a bifat în stagiunea precedentă 16 partide în Serie C. Liber de contract, el a fost achiziţionat de CFR Cluj și ar putea fi una dintre opţiunile lui Mandorlini pentru îndeplinirea regulii U21, scrie Playsport.

VEZI ȘI:

România, succes spectaculos în fața Andorrei: Ce tricolor nu s-a ridicat la nivelul dorit

România, egal cu Belarus – Calculele pentru calificare la EURO se complică

Oficial CFR Cluj, după incidentul violent cu “U” Cluj: “Vor fi deschise dosare penale”

 

 

banner