CFR Cluj face transferul anului din Liga 1 – Nelu Varga: „Anul ăsta ne-am focusat să facem bani”

0
Foto: Antena Sport

Fosta campioană a României a fost extrem de activă pe piața transferurilor. Față de alți ani, CFR Cluj a vândut mulți jucători, pentru care a încasat în total 7,15 milioane de euro. Și în acest an, CFR Cluj este una dintre favoritele la titlu, dar patronul clubului, Nelu Varga, spune că își asumă dacă echipa nu va termina pe primul loc.

Nelu Varga a confirmat plecarea atacantului kosovar Ermal Krasniqi (24 de ani). Acesta a fost transferat de CFR Cluj în ianuarie 2023 și s-a transformat rapid într-unul dintre cei mai importanți jucători din Liga 1. Nelu Varga a dezvăluit că are trei oferte pentru Krasniqi, una din Franța, una din Germania și una din Italia.

Acționarul majoritar al lui CFR Cluj susține că negocierile sunt avansate și clubul din Gruia va încasa cel puțin cinci milioane de euro. Dacă atacantul kosovar va pleca pe această sumă, va fi cel mai scump transfer al verii din Liga 1.

Nelu Varga: „Este an de reconstrucție la CFR Cluj”

„Anul ăsta ne-am focusat să facem bani. Ne-am săturat să fim papagali să aducem bani de acasă. Am plătit datoriile, suntem chiar pe plus acum. Este an de reconstrucție la CFR Cluj, anunț și fanii pe această cale. Vrem să refacem echipa să avem o balanță financiară solidă apoi să atacăm de la anul Champions League, acolo vreau eu”, a declarat Nelu Varga pentru iAMsport.ro.

VEZI ȘI:

CFR Cluj a anunțat despărțirea de un jucător cu care a semnat în iulie

Plecare la CFR Cluj pe finalul perioadei de mercato – Clubul își cedează portarul unei rivale din Liga 1

CFR Cluj a transferat un nou jucător – Atacantul Luka Juričić ajunge în Gruia

 

 

 

 

 

banner