CFR Cluj înscrie șase goluri în cea de-a opta etapă a playoff-ului Ligii 1

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj au învins sâmbătă, 7 mai, în deplasare, formația FC Argeș Pitești, scor 0-6, în partida disputată cu trei etape înainte de încheierea sezonului Ligii 1. Astfel, clujenii se distanțează la cinci puncte față de ocupanta locului doi, FCSB, care va juca duminică, 8 mai, pe terenul Universității Craiova, echipa situată pe poziția a treia a clasamentului.

Formația antrenată de Dan Petrescu obține al treilea succes consecutiv, încununat de un recital de goluri pe arena din Pitești. Ardelenii nu au înscris mai mult de două goluri în ultimele șase meciuri disputate în playoff. Golurile partidei au fost înscrise de Alexandru Păun (min. 2), Ciprian Deac (din penalty, min. 20), Cristian Manea (min. 37), Gabriel Debeljuh (min. 45, min. 60), respectiv Claudiu Petrila (min. 86).

CFR Cluj mai are de disputat două etape, în urma cărora se poate declara, pentru a cincea oară consecutiv, Campioana României. Fotbaliștii clujeni vor întâlni, acasă, Universitatea Craiova și, în deplasare, FCSB.

Alexandru Păun: “Aveam nevoie de această descătușare”

Victoria ardelenilor o elimină, matematic, din cursa pentru cucerirea titlului, pe ocupanta locului trei, Universitatea Craiova. Cele două echipe rămase în luptă sunt CFR Cluj și FCSB. În cazul în care FCSB nu reușește să se impună în fața craiovenilor, misiunea elevilor lui Dan Petrescu devine mult mai ușoară.

“Aveam nevoie de această descătușare. În această seară, pot spune că ne-a ieșit aproape tot. […] Totuși, am câștigat doar un meci. Degeaba ne bucurăm acum, căci mai avem două etape în care trebuie să câștigăm titlul. Cel mai important este ce facem noi, nu vrem să stăm la mâna altora”, a declarat atacantul clujenilor, Alexandru Păun.

Pentru CFR Cluj, urmează, în fața fanilor din Gruia, duelul împotriva Universității Craiova. Acesta va avea loc sâmbătă, 14 mai, de la ora 20:00.

VEZI ȘI:

Victorie cu emoții pentru CFR Cluj în cea de-a șaptea etapă a playoff-ului

VIDEO Atmosferă de festival la meciul caritabil CFR Cluj-Dinamo Kiev

CFR Cluj, învinsă la ultima fază a meciului cu Universitatea Craiova