CFR Cluj, învinsă la ultima fază a meciului cu Universitatea Craiova

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj au pierdut, după aproape șase luni, în fața unei echipe din campionatul românesc. Formația antrenată de Dan Petrescu a fost înfrântă, în cea de-a patra etapă din playoff-ul Ligii 1, pe terenul Universității Craiova, scor 3-2, printr-un gol marcat la ultima fază a jocului.

Ultima înfrângere a clujenilor în campionat a fost înregistrată pe 17 octombrie 2021, în meciul disputat pe terenul formației Rapid București. După eșecul de la Craiova, CFR Cluj rămâne liderul clasamentului, la opt puncte distanță de ocupanta locului doi FCSB, care va întâlni luni, 11 aprilie, pe teren propriu, FC Voluntari.

Fotbaliștii antrenați de Dan Petrescu au fost eliminați din Cupa României, în optimile de finală, tot de către Universitatea Craiova, într-un meci disputat, pe terenul acestora, la finalul lunii septembrie a anului trecut.

Dan Petrescu nu a fost prezent pe banca ardelenilor

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat pentru meciul cu Universitatea Craiova, după ce a acumulat patru cartonașe galbene încasate. Acesta nu trebuia să se afle pe banca clujenilor nici la partida anterioară, cu FC Argeș, însă Liga nu a informat clubul cu privire la acest aspect.

Ardelenii au fost conduși, de pe margine, de antrenorul secund, Alin Minteuan, care a declarat, la finalul partidei, că echipa sa nu a știut să gestioneze ultimele minute pentru a obține un rezultat de egalitate, care ar fi fost echitabil.

“Meciul a fost unul încrâncenat, din primul până în ultimul minut. Din nefericire, nu am știut să gestionăm ultimele minute și, pe o greșeală în lanț, am pierdut. […] Meciul a fost echilibart, un rezultat de egalitate era mai echitabil. […] Bineînțeles că a contat (absența lui Dan Petrescu), dânsul pregătește meciul, în prezența lui e o altă stare. Până la urmă, sunt jucătorii care decid anumite situații în teren”, a declarat Alin Minteuan.

Pentru formația clujeană, urmează, pe teren propriu, partida împotriva FCSB. Aceasta va avea loc duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30.

VEZI ȘI:

CFR Cluj a obținut cel de-al doilea succes în playoff-ul Ligii 1

CFR Cluj a obținut doar un egal în deplasarea de la Farul Constanța

CFR Cluj a debutat cu victorie în playoff-ul Ligii 1