Chipciu, declarații șocante după derby-ul Clujului: „Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare”

0

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3, în ultimul meci al rundei cu numărul șase din Superliga. Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul „studenților”, a făcut show la declarații după fluierul de final. Fotbalistul Universității Cluj a spus că nu știe dacă mai poate continua să joace fotbal, având în vedere că se consumă foarte mult pe marginea terenului. A spus chiar că ar putea ajunge să sufere de tulburări grave, dacă va continua în acest mod, conform GP.

„Sunt înflăcărat. Cred că o să ajung la demență sau Alzheimer în curând. Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare. Nu știu ce e de făcut. Țip, mă agit ca nebunul. Sută la o sută o iau razna și trebuie să găsesc o soluție. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la cabine, băteam. Sunt momente din fotbal în care îți dai seama.

A fost o nebunie de meci, mi-e greu să fac o analiză. Când dădeam noi gol, dădeau și ei. A fost același scenariu ca la Craiova (n.r. FCU Craiova – U Cluj 3-4), doar că în favoarea lor acum. Nu fac mișto sau caterincă, dar dacă continui să joc așa fotbal voi păți ceva”, a declarat Alexandru Chipciu, la microfonul Orange Sport.

VEZI ȘI:

Derby Universitatea Cluj – CFR Cluj: Ce balanță au echipele înainte de meci?

A început o nouă campanie pentru abonamentele U-BT Cluj-Napoca

VIDEO Întâlnirea pentru tradiționalul marș al suporterilor “U” Cluj

 

 

banner