Circulație cu restricții pe Splaiul Independenței

0

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță restricții de circulație ca urmare a lucrărilor ce se desfășoară în cadrul proiectului european ”Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului”. Restricțiile de circulație se vor manifesta pe Splaiul Independenței, după cum urmează:

În perioada 11.09.2023-22.09.2023, în conformitate cu graficul prevăzut pentru lucrări, circulația pe Splaiul Independenței spre cartierul Mănăștur va fi restricționată parțial pe prima bandă de circulație, între stația de tramvai ”Sala Sporturilor” și platforma recent reabilitată a platoului Sălii Sporturilor.

De asemenea, începand din data de 11.09.2023, pe perioada lucrărilor, stația de tramvai ”Sala Sporturilor” se va reloca înspre cartierul Mănăștur, imediat după trecerea pentru pietoni de la intersecția cu str. Salcâmului și accesul auto de la platoul Sălii Sporturilor.

Având în vedere faptul că trotuarul adiacent frontului de lucru este inclus în lucrările de modernizare care se execută în cadrul proiectului, circulația pietonilor va fi strict interzisă pe tronsonul cuprins între podul Garibaldi și trecerea pentru pietoni de la intersecția cu str. Salcâmului.

Primăria municipiului Cluj-Napoca roagă toți participanții la trafic să respecte noile reglementări și să circule cu atenție sporită în zonele menționate.

VEZI ȘI:

Se aproprie Ziua de Curățenie Națională! Care sunt cele mai mizerabile zone din Cluj?

Elevii din Cluj mai primesc 25 de microbuze electrice

Celebrele „Monster trucks” vin în premieră la Cluj – Ce îi așteaptă pe amatorii de adrenalină și spectacol

banner