Amenzi pentru CFR Cluj, „U” Cluj și Dinamo – Vezi anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

0
foto: frf.ro

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a amendat, în cadrul şedinţei sale de miercuri, cluburile Universitatea Cluj, CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti cu câte 10.000 de lei. „U” Cluj şi CFR Cluj au fost sancţionate în urma incidentelor petrecute la meciul direct, câştigat de CFR cu 4-3, în etapa a şasea a Superligii.

„AS FC Universitatea Cluj vs. FC CFR 1907 Cluj – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul AS FC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, prevede decizia Comisiei de Disciplină.

La rândul său, Dinamo a fost amendată pentru incidentele de la partida cu Petrolul, încheiată nedecis, 1-1, în etapa a şaptea. Echipa ploieşteană a fost amendată cu 5.000 de lei.

Atacantul Fabrice Olinga Essono (AFC Botoşani) a fost suspendat trei jocuri şi amendat cu 3.000 de lei după ce a fost eliminat la meciul cu CFR Cluj, câştigat cu 3-1 de ardeleni în etapa a şaptea a Superligii.

Alexandru Pantea şi Florinel Coman, ambii de la FCSB, eliminaţi la meciul cu UTA (1-2), de la Arad, din etapa a 7-a, au primit fiecare câte o etapă de suspendare şi o penalitate sportivă de 740 lei.

VEZI ȘI:

“U” Cluj: O primă repriză excelentă în meciul cu Steaua din Liga Zimbrilor

Începe ediția 2023 a Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness!

Clujeanca Alisia Perșa, noua campioană mondială la Street Workout

 

 

banner