Începe ediția 2023 a Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness!

0
Foto: Universitatea Cluj

“U” Cluj a anunțat astăzi startul Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness. Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu este, începând de astăzi și până duminică, gazda Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness și Fitness Challenge, întreceri la care participă peste 600 de competitori din întreaga țară.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a deplasat în orașul de pe Cibin o echipă din care fac parte senioarele: Fulop Kinga, Raluca Bumbuluț, Alina Așchilean și Maria Busuioc. Printre seniori se numără: Ionuț Vintilă, Vlad Fărcaș, Samuel Gujan, Daniel Budian, Horvath Tiberiu, Bogdan Zamfir și Alexandru Dragomir. La categoria mai mică de vârstă, vor participa junioarele: Oana Dragoș, Diana Kerekeș, Riana Trifan, Mădălina Stanca, Delia Nicșa și Carla Seras și juniorii: Andrei Suciu, Mihnea Gabor, Călin Socia, Dragoș Leonte, Victor Boncoi, și Marius Plescaciuc.

În prima zi este programată sesiunea de Fitness Challenge, o competiție relativ nouă, formată dintr-un circuit de șase exerciții (tracțiuni, genuflexiuni, extensii triceps, fandări în mers, abdomene cu greutăți și flotări cu săritură) cu durata de două minute fiecare în care se punctează numărul maxim de repetări executate corect. De la ”U” vor concura pentru medalia de campion național absolut la Fitness Challenge: Alina Așchilean la categoria masters, Daniel Budișan la seniori și respectiv Victor Boncoi la cadeți 16 ani.

Miercuri se va desfășura proba cântarului oficial pentru cadeți, juniori și seniori iar începând de joi vor demara întrecerile de culturism și fitness.

VEZI ȘI:

“U” Cluj: O primă repriză excelentă în meciul cu Steaua din Liga Zimbrilor

CFR Cluj face transferul anului din Liga 1 – Nelu Varga: „Anul ăsta ne-am focusat să facem bani”

FC Universitatea Cluj mizează pe a cincea victorie consecutivă în duelurile cu FC Hermannstadt

banner