Competiție internațională de Squash, la Cluj-Napoca – care este activitatea acestui sport în România?

0

O competiție internațională de Squash va avea loc, în perioada 17-20 noiembrie, la Cluj-Napoca și va reuni o parte dintre cei mai buni jucători din întreaga lume. Aceștia se află în primii 200 de sportivi profesioniști din clasamentul mondial și vor veni la Romanian Open Squash 2022 din țări precum Ungaria, Bulgaria, Polonia, Slovacia și, desigur, România.

Invitat la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, vicepreședintele Federației Române de Squash și, totodată, președintele Clubului Sportiv Pro Squash Cluj-Napoca, Sebastian Baciu, a vorbit despre organizarea competiției internaționale și, în general, despre activitatea acestui sport în țara noastră. Întregul material este disponibil mai jos.

Taxa de înregistrare pentru jucătorii care nu sunt afiliați Federației Române de Squash este de 50 de ron, la care se adaugă suma de intrare în turneu, atât pe tabloul masculin, cât și pe cel feminin. Aceasta este de 130 de ron pentru bărbați, respectiv de 100 de ron pentru femei, iar formularul de înregistrare este disponibil, până în data de 15 noiembrie, AICI.

Premiul pentru campionul pe tabloul masculin este în valoare de 1300 de ron, iar pentru învingătoarea la feminin este de 900 de ron. Evenimentul va fi găzduit pe terenul de sticlă amenajat în centrul comercial VIVO din Cluj-Napoca, iar accesul publicului este gratuit.

VEZI ȘI:

Patricia Irimieș, sportiva de 12 ani din Cluj-Napoca, pe podiumul unui turneu european de tenis

VIDEO Anna Blinkova este campioana Transylvania Open 2022 – spectacol în BT Arena

A început Sports Festival 2022 – ce surprize îi așteaptă pe participanți?

banner