Concert caritabil de Crăciun, la Cluj-Napoca – vezi interpretarea “Toamnei” de Antonio Vivaldi

0

Un concert caritabil, organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru Anna Buză, o tânără care are nevoie de 40 de mii de euro pentru două intervenții chirurgicale majore pe coloană, a avut loc în Catedrala Greco-Catolică “Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca. Membrii orchestrei “Crescendis”, împreună cu studenții Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” au interpretat “Toamna” din “Anotimpurile” de Antonio Vivaldi, pentru a își arăta solidaritetea față de această cauză. 

Anna Buză suferă de trei tumori intracanalare benigne și o dislocare gravă a vertebrelor, iar cele două operații care îi pot salva viața vor fi realizate în Bruxelles. Persoanele interesate să contribuie cu sume de bani pentru cauza Annei pot găsi formularul de donații, respectiv mai multe informații despre povestea acesteia, pe site-ul Părinți Salvatori.

“Împreună cu studenții și comunitatea AMGD, ne-am arătat solidaritatea față de situația dificilă în care se află Anna și am susținut-o prin ceea ce știm noi mai bine să facem, prin muzică”, au precizat reprezentanții orchestrei “Crescendis”. Un fragment din concertul caritabil susținut de aceștia poate fi urmărit aici:

VEZI ȘI:

Hambarul faptelor bune, un eveniment caritabil care are loc în Florești, află cine sunt beneficiarii

Ateliere de prim ajutor, tururi ghidate pentru persoanele cu dizabilități și cros caritabil pentru refugiați – 35 de inițiative ale tinerilor clujeni

Concertul caritabil al tinerilor clujeni pentru fiul fostului fotbalist de la CFR Cluj a fost un succes – câți bani s-au strâns

banner