Cristian Lungu, senator PMP: Dragnea știe că singura lui șansă e un ministru al Justiției mai docil

0

Senatorul PMP Cristian Lungu a apreciat într-o emisiune la Via Cluj TV că PSD caută asiduu un alt ministru al Justiției care să emită fără să crâcnească ordonața pe justiție salvatoare pentru Liviu Dragnea.

Senatorul crede că tocmai din acest motiv moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader va fi votată și de PSD în Senat, iar ulterior votul va fi folosit de CEx al PSD pentru a-i retrage sprijinul politic actualului ministru.

Ministrul Justiției a postat în weekend pe Facebook un text pentru neliniștea șefului PSD, care își așteaptă sentința în dosarul angajarilor fictive: „În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o ordonanță de urgență”.

Senatorul Lungu a spus că CCR, care ar urma să se pronunțe în 10 aprilie asupra sesizării privind legalitatea constituirii completului care l-a condamnat pe Dragnea în primă instanță la 3 ani și jumătate, nu îi va da câștig de cauza șefului PSD în 10 aprilie. De ce, aflați din emisiune.

Senatorul Cristian Lungu a vorbit și despre proiectul PMP privind revenirea la alegerea primarului în două tururi. El a anticipat în ce condiții am putea avea mai mult de 30 la sută prezență la alegerile europarlamentare. Detalii, în emisiune.

banner