Dan Petrescu, după egalul cu Shakhtyor Soligorsk: “Nu o să ajungem niciodată în grupe”

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj au remizat joi, 4 august, pe terenul formației Shakhtyor Soligorsk, scor 0-0, în prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar din UEFA Conference League. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a vorbit, în conferința de presă organizată după încheierea partidei, despre motivele care stau în spatele rezultatelor mai puțin așteptate pentru echipa sa, în competițiile europene.

“Jucăm acasă următorul meci, ar trebui să fim favoriți. Dar, în condițiile în care federația lor le amână meciul, ca să îi odihnească, au avantaj ei. Ceea ce face federația lor mi se pare corect. […] Vrem să ajungem în grupe Champions League, Europa League, nu o să ajungem niciodată, pentru că nu avem cum. Trebuie să jucăm și în campionat. Dacă am juca cu juniori, ar fi mai bine, ne-am odihni și noi, dar vrem să obținem un nou titlu. […] Azi, pe banca de rezerve, aveam doi jucători de atac, ei aveau șapte. Ei au șapte zile de antrenament, noi avem meci în Superligă. Ajungem pe la trei dimineața, iar zburăm, ne întoarcem la Cluj și nu o să fim fresh. […] Nu am făcut cerere la federație pentru că nu avem nicio șansă, asta este România. Am încercat să câștigăm totuși”, a declarat Dan Petrescu.

Până la manșa a doua din cel de-al treilea tur preliminar al competiției europene, care va avea loc joi, 11 august, pe stadionul din Gruia, clujenii vor face deplasarea pe terenul formației Chindia Târgoviște, pentru duelul din cea de-a patra etapă a sezonului regulat din Superligă. Acesta este programat duminică, 7 august, de la ora 18:30.

VEZI ȘI:

CFR Cluj învinge CS Mioveni, după ce a fost aproape să piardă la MASA VERDE

CFR Cluj nu reușeste să învingă amatorii din Andorra, dar se califică în turul următor din UECL

CFR Cluj, învinsă de FC ‘U’ Craiova în cea de-a doua etapă a Superligii – Dan Petrescu, dezamăgit