Dan Petrescu, înainte de returul CFR Cluj – Pyunik: “Totul este posibil mâine”

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj vor întâlni miercuri, 13 iulie, pe teren propriu, formația FC Pyunik Erevan, în cea de-a doua manșă a primului tur preliminar din UEFA Champions League. Partida disputată în Armenia s-a încheiat fără gol marcat. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a vorbit, într-o conferință de presă, despre așteptările pe care le are înainte de acest meci.

“Cel mai mult îmi e frică de faptul că, pentru jucătorii care nu au jucat în Supercupă, au trecut opt zile de la ultimul meci oficial și nici nu ne-am antrenat împreună deloc. Astăzi va fi primul antrenament cu toată lumea. […] Fotbaliștii de la Pyunik au venit de două zile în Cluj. Ultima dată când a jucat o echipă din Armenia la Cluj, a venit cu o zi înainte sau în ziua meciului, după ce au zburat în toată Europa. […] Acum au zburat doar două ore, stau la un hotel foarte bun din Cluj, sunt foarte bine pregătiți și sunt conștient de dificultatea acestui meci. Fotbalul e imprevizibil, totul e posibil mâine”, a declarat Dan Petrescu.

În ultima partidă disputată, elevii lui Dan Petrescu au fost învinși de formația Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-2, și au ratat oportunitatea de a cuceri Supercupa României.

Întreaga conferință de presă, în cadrul căreia a participat și fundașul Andrei Burcă, poate fi urmărită mai jos.

Partida din Gruia va începe la ora 21:30, iar fanii interesați să vină la stadion pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, meciul poate fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 1.

VEZI ȘI:

CFR Cluj, învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe în Supercupa României

CFR Cluj, remiză albă în primul duel al preliminariilor Ligii Campionilor

CFR Cluj pornește într-o nouă aventură în UEFA Champions League

banner