CFR Cluj, remiză albă în primul duel al preliminariilor Ligii Campionilor

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj au remizat marți, 5 iulie, pe terenul formației FC Pyunik Erevan, scor 0-0, în manșa întâi a primul tur din preliminariile UEFA Champions League (UCL). Astfel, formația antrenată de Dan Petrescu este nevoită să câștige meciul pe teren propriu, pentru a putea să acceadă în următoarea fază a competiției europene.

Deși plecau favoriți în meciul de la Erevan, clujenii nu au reușit să înscrie în poarta campionei Armeniei, până la capătul unui joc în care statisticile indică un număr mult mai mare de ocazii pentru aceștia. Cea mai mare șansă de a deschide scorul i-a aparținut lui Gabriel Debeljuh, care a trimis mingea, în minutul 74, din foarfecă, în bara porții adverse.

Cristi Balaj: “Nu pot spune că Dan Petrescu nu a vrut să înscrie”

“Important este că nu am primit gol. O echipă oarecum incomodă, deoarece au avut câteva atacuri. […] Am avut ocazii mai mari, am fost prezenți în fața porții. Neinspirație, ghinion, neșansă. Sper ca băieții să simtă că sunt mai buni decât adversarii, dar fiecare meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. […] Un antrenor duce echipa până în fața porții, de acolo e vorba de neșansă. Atât timp cât am avut ocazii, nu pot spune că Dan Petrescu nu a vrut să înscrie”, a declarat președintele CFR Cluj, Cristian Balaj.

Returul duelului dintre CFR Cluj și FC Pyunik va avea loc miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul din Gruia. Până la manșa a doua din primul tur al preliminariilor UCL, ardelenii vor face deplasarea la Arad, unde vor întâlni formația Sepsi Sf. Gheorghe, în Supercupa României. Partida va avea loc sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30.

VEZI ȘI:

CFR Cluj pornește într-o nouă aventură în UEFA Champions League

CFR Cluj câștigă al cincilea titlu consecutiv de Campioană a României

CFR Cluj înscrie șase goluri în cea de-a opta etapă a playoff-ului Ligii 1

banner