Dan Petrescu, înaintea barajului pentru cupele europene: “Ce presiune să mai pui pe arbitri, ne-au făcut praf”

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj vor întâlni joi, 1 iunie, pe teren propriu, formația FC U Craiova 1948, în meciul de baraj pentru ocuparea unui loc în sezonul 2023/2024 din UEFA Conference League (UECL). Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a declarat, în conferința de presă premergătoare derby-ului din Gruia, faptul că este imposibil ca arbitrii să simtă presiunea unui astfel de joc, deoarece, din punctul său de vedere, greșelile de arbitraj reprezintă principalul motiv pentru care elevii săi au ratat șansa de a cuceri cel de-al șaselea titlu național consecutiv.

“Nu vreau să zic de alte echipe, pentru că vor fi probleme. Eu zic de CFR, noi am primit zero penalty-uri. Nu știu cine e arbitru la meciul ăsta. Istvan Kovacs? Uitați-vă ce i-au făcut lui CFR în toate meciurile, ce presiune să mai pui pe arbitri, ne-au făcut praf?! Ce presiune să se mai pună când noi am fost măcelăriți, meci de meci. Dacă și acum se mai pune presiune…noi să punem presiune, să zicem ce faceți băi băieți, ne-ați uitat de tot? Zero penalty-uri am primit, așa ceva…”, a declarat Dan Petrescu.

Toate declarațiile tehnicianului ardelenilor pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Confruntarea dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948 va începe la ora 20:30, iar fanii interesați să vadă jocul din tribunele stadionului “dr. Constantin Rădulescu” vor beneficia de acces gratuit, în baza unui bilet cu valoare zero, care poate fi obținut prin respectarea pașilor explicați AICI. De asemenea, derby-ul va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 1.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Dan Petrescu, înaintea barajului pentru cupele europene cu FC U Craiova: “Dacă vom câștiga, înseamnă că a fost un sezon bun”

1 Iunie, sărbătorit la CFR Cluj înaintea meciului cu FC U Craiova – intrarea este liberă pentru toți spectatorii

CFR Cluj luptă la Sf. Gheorghe pentru a se menține pe podiumul Superligii – Petrescu: “Nu avem nici moral, nici jucători”

banner