Dan Petrescu, înaintea duelului cu Universitatea Craiova: “Dacă nu se amânau două meciuri, nu știu ce făceam”

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj vor întâlni duminică, 11 septembrie, pe teren propriu, formația Universitatea Craiova, în cea de-a zecea etapă din sezonul regulat al Superligii. La momentul actual, campioana României se află pe poziția a noua a clasamentului, cu 12 puncte obținute, însă a jucat cu două meciuri mai puțin decât majoritatea echipelor, drept urmare a deciziei LPF de a amâna două partide pentru pregătirea meciurilor din UEFA Conference League (UECL).

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a vorbit, în conferința de presă premergătoare acestei dispute, despre cum reușește să pregătească jocurile elevilor săi, în ciuda unui program aglomerat, atât în competiția internă, cât și în cea europeană.

“E foarte greu pentru noi să ne pregătim, dar ne-am obișnuit. Este al 19-lea meci în două luni, nu știu dacă mai are cineva atâtea. Nu e ușor să pregătești. Dacă nu se amânau nici acele două meciuri, nu știu ce făceam. Mi se pare exagerat să joci atât de mult. […] Dacă cei de la Craiova nu ar fi ieșit din UECL, ar fi simțit și ei cât de greu e să joace la trei zile. Suntem în Europa și va fi greu să mergem pe două fronturi la fel de bine. Ne odihnim cât putem și trebuie să ne pregătim într-o zi. Cei de la Craiova au avut timp să pregătească bine meciul și să se odihnească. […] E posibil să schimbăm iar toată echipa. Vreau să îi văd azi la antrenament cum se simt, pentru că mai avem un meci important joi în Conference League. Măcar e bine că avem două meciuri acasă”, a declarat Dan Petrescu.

Toate declarațiile lui Dan Petrescu, din conferința de presă organizată înaintea duelului cu Universitatea Craiova, pot fi urmărite aici:

Universitatea Craiova, eliminată în playoff-ul UECL

Înaintea partidei din Gruia, formația din Bănie se află pe poziția a șasea a clasamentului, cu 14 puncte obținute, în opt meciuri disputate. Și în cazul craiovenilor, una dintre etape a fost amânată, deoarece aceștia urmau să dispute returul din playoff-ul UECL. Totuși, spre deosebire de CFR Cluj și FCSB, oltenii au fost eliminați la loviturile de departajare și nu au reușit să acceadă în grupele competiției europene.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova va începe la ora 21:30, iar fanii interesați să vină la stadion își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, acesta poate fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 1.

VEZI ȘI:

Dan Petrescu, după remiza din Kosovo: “Dacă eram mai atenți, puteam să câștigăm”

CFR Cluj egalează în prelungiri și obține doar un punct în primul meci din grupele UECL

Dan Petrescu, înainte de debutul în grupele UECL: “Va fi un meci foarte greu”