Dragoș Tescan a revenit pe teren și a reușit să marcheze: “Am învățat că numai tu te poți ajuta în viață”

0

Fotbalistul Universității Cluj, Dragoș Tescan (23 de ani), a fost unul dintre marcatorii celor două goluri care au adus victoria echipei sale împotriva formației FC Argeș Pitești, în prima etapă din playout-ul Superligii. Jucătorul craiovean a suferit o accidentare gravă în primul meci disputat de “studenți” după revenirea printre cele mai bune echipe ale fotbalului românesc și, deși a revenit pe teren, pentru puțin timp, în luna septembrie, nu a mai reușit să evolueze până în partida din Gruia cu CFR Cluj, pierdută de oaspeți cu scorul de 4-0

La al doilea meci în care a intrat pe gazon după lunga perioadă de absență, tânărul mijlocaș ofensiv a reușit chiar să marcheze un gol, lucru pe care l-a așteptat foarte mult timp și care i-a adus o mare bucurie, atât lui, cât și tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău. La finalul partidei de pe Cluj Arena, acesta a vorbit despre cât de dificilă a fost perioada în care nu a putut fi alături de echipă și despre cum a reușit să depășească problemele apărute odată cu accidentarea, astfel încât să revină cu forțe proaspete în tricoul alb-negrilor.

Tescan: “Îi număr pe degete pe oamenii care mi-au fost alături la greu”

“Pentru mine, ce pot să spun, după foarte, foarte mult timp…sunt puțin emoționat. E foarte multă muncă în spate și îi numeri pe degete pe cei care îți sunt alături la greu. N-aș vrea să vorbesc la cald, dar, după o accidentare de o lună și jumătate, în prima fază, să faci un singur antrenament cu echipa, iar fostul antrenor (Eugen Neagoe) să te bage în teren 35 de minute, am recidivat. A fost o recidivă foarte gravă și sunt foarte puțini oameni care știu cât am muncit. […] Am pus ceva tonus muscular pe mine. După atâta inactivitate, e normal să se piardă. Dacă mister așa zice, probabil că va trebui să muncesc să mai pun câteva kilograme în plus. Eu mă consider un băiat foarte credincios, familia m-a susținut, indiferent de ce urma să se întâmple. Am învățat că, în viața, doar tu te poți ajuta. Trebuie să ai încredere în capacitățile tale și, așa cum am mai spus, credința”, a declarat Dragoș Tescan.

Toate declarațiile fotbalistului ardelenilor pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău, urmează, după pauza competițională de două săptămâni, duelul cu UTA Arad, în cea de-a doua etapă din playout-ul Superligii. Acesta va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12:00.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, după succesul cu FC Argeș: “Mă așteptam să avem o stare de tensiune”

“U” Cluj învinge, în fața fanilor, FC Argeș și debutează cu o victorie în playout-ul Superligii

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea debutului în playout: “Sper ca jucătorii să fie la fel de motivați”

banner