Erik Lincar, înaintea debutului în Superligă: “Nu am niciun fel de emoție”

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor debuta duminică, 17 iulie, după șapte ani de absență, în Liga 1. Primul duel din sezonul 2022/2023 va avea loc, în deplasare, împotriva vicecampioanei FCSB, pe Arena Națională. Antrenorul clujenilor, Erik Lincar, a vorbit, în conferința de presă premergătoare acestui meci, despre așteptările pe care le are de la echipa sa, odată cu revenirea în Superligă.

“Nu am niciun fel de emoție. Pentru mine, că antrez la Liga a III-a, Liga a II-a sau Liga I, e cam același lucru. E adevărat, calitatea adversarului este mult mai bună. Din acest motiv, am făcut și cele nouă transferuri până în acest moment. […] De la echipa mea îmi doresc să fie foarte determinată, ambițioasă. Am făcut acest lucru de multe ori și, mai ales, în meciul de baraj cu Dinamo. Putem face față la nivelul Ligii 1 și îmi doresc un rezultat pozitiv. […] Acum este prima etapă din acest sezon de Liga 1. Nu știu dacă ne avantajează ora de disputare a jocului, plus ziua. Noi ne dorim să fie cât mai multă lume la stadion. Cei care vor veni să ne susțină îi apreciem și le mulțumim că fac acest efort”, a declarat Erik Lincar.

Clujenii nu au reușit să înscrie niciun gol în cele patru partide amicale, disputate în cantonamentul pe care l-au efectuat în Austria, însă acest aspect nu este unul îngrijorător, deoarece echipa a evoluat bine, conform declarațiilor lui Erik Lincar.

Întreaga conferință de presă, în cadrul căreia a participat și căpitanul Romario Pires, poate fi urmărită mai jos.

Partida dintre FCSB și ‘U’ Cluj va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 1.

VEZI ȘI:

VIDEO ‘U’ Cluj și-a reluat antrenamentele și se pregătește pentru Liga 1

FC Universitatea Cluj promovează în Liga 1, Dinamo retrogradează

VIDEO Fanii lui Dinamo s-au mobilizat la intrarea oficială de pe Cluj Arena

banner