VIDEO Fanii lui Dinamo s-au mobilizat la intrarea oficială de pe Cluj Arena

0

FC Universitatea Cluj a învins sâmbătă, 21 mai, pe teren propriu, formația Dinamo București, scor 2-0, în prima manșă a barajului pentru promovarea sau menținerea în Liga 1. Fanii dinamoviști, care au venit în număr foarte mare, s-au adunat, după finalul meciului, la intrarea oficială a stadionului din Cluj-Napoca, în așteptarea jucătorilor. Invitat special la meci, fostul portar dinamovist, Florin Prunea, a discutat cu aceștia.

“Cred că Dinamo va întoarce rezultatul. La Dinamo va fi altceva, va fi un alt meci. […] Pe orgoliul jucătorilor, în primul rând pe asta mă bazez. Au prime, însă acum nu cred că se mai pune problema de prime, e vorba de onoare”, a declarat Florin Prunea, înainte de a se întâlni cu fanii lui Dinamo.

După dialogul cu presa, Florin Prunea a mers să discute cu dinamoviștii aflați în spatele baricadelor formate de forțele de ordine. “Jucători de serie B/Vă rupem picioarele” este doar unul din mesajele ce au fost scandate de fanii adunați la intrarea oficială.

Deși meciul s-a terminat în jurul orei 22:30, oaspeții au ieșit de la vestiare după ora 1:00, când doar câțiva fani ai lui Dinamo mai erau prezenți la intrarea oficială de pe Cluj Arena.

VEZI ȘI:

‘U’ Cluj învinge Dinamo, în prima manșă a barajului pentru promovare

VIDEO Incidente între jandarmi și suporteri, pe Cluj Arena

Universitatea Cluj, repetentă la promovare?

banner