VIDEO ‘U’ Cluj și-a reluat antrenamentele și se pregătește pentru Liga 1

0

Fotbaliștii Universității Cluj au avut primul antrenament de după vacanță marți, 14 iunie, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Formația antrenată de Erik Lincar a reușit să promoveze, după șapte ani de așteptare, în Liga 1, și va evolua, din sezonul următor, printre cele mai bune echipe ale fotbalului românesc.

Câțiva fani s-au adunat lângă terenul “Remus Câmpeanu”, pe care clujenii și-au desfășurat antrenamentul, și au afișat un banner pe care scria “Orașul acesta merită să vadă, în acest sezon/Jucători care își dau viața pentru echipa fanion!”. După ce încheie programul de pregătire pe plan local, la finalul lunii iunie, ardelenii vor face deplasarea în Austria, unde vor avea un nou cantonament.

Erik Lincar: “Muncim mult la transferurile pe care ni le dorim”

Odată promovată, ‘U’ Cluj caută urmărește transferul unor jucători cât mai valoroși, inclusiv a unora care au evoluat în playoff-ul sezonului precedent al Ligii 1.

“Muncim mult la transferurile pe care ni le dorim. E adevărat că încercăm să aducem jucători de valoare, chiar jucători care au evoluat anul trecut în playoff. Nu este ușor. […] Obiectivul meu principal va fi să facem cât mai multe puncte. Îmi doresc să ne descurcăm mai bine decât promovatele de anul trecut”, a declarat Erik Lincar.

Întreaga listă de jucători, din lotul disponibil, la momentul actual, al Universității Cluj, poate fi consultată pe site-ul oficial al clubului.

VEZI ȘI:

VIDEO Cum au sărbătorit jucătorii și fanii ‘U’ Cluj promovarea în Liga 1

FC Universitatea Cluj promovează în Liga 1, Dinamo retrogradează

VIDEO Fanii lui Dinamo s-au mobilizat la intrarea oficială de pe Cluj Arena

banner