Eugen Neagoe, după eșecul cu Sepsi: “Vor pleca cel puțin opt sau nouă jucători în 2023”

0

Fotbaliștii Universității Cluj au fost învinși sâmbătă, 17 decembrie, în deplasare, de formația Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în cea de-a șasea etapă din returul sezonului regulat al Superligii și, totodată, ultima din acest an calendaristic. Astfel, “studenții” încheie anul 2022 cu 19 puncte obținute în 21 de partide disputate și pot ajunge pe penultima poziție a clasamentului, în cazul în care UTA Arad (18 puncte) reușește să se impună, pe teren propriu, împotriva echipei de pe locul patru, Rapid București. Întreaga cronică a meciului este disponibilă AICI

Antrenorul clujenilor, Eugen Neagoe, a evaluat, în conferința de presă organizată la finalul partidei cu formația covăsneană, jocul elevilor săi și a vorbit despre care va fi viitorul lotului pe care îl pregătește după perioada pauzei competiționale.

“Cei de la Sepsi nu ne-au pus probleme astăzi, nu au avut mari ocazii”

Cu siguranță se putea mai mult, dar, atât timp cât Sepsi are un singur corner și primești gol din el, iar noi avem trei și nu reușim să marcăm, nu mai putem vorbi despre alte lucruri, pentru că situația este clară. Nu a fost nimic să ne surprindă, a fost o luptă pe care am pierdut-o în careu practic. […] Cei de la Sepsi nu ne-au pus mari probleme, nu au avut ocazii. Au avut posesie mai bună în prima repriză, au jucători cu experiență, nu vreau să le iau din merite, dar, în această seară, nu a fost o diferență mare de joc. Din păcate, nu am știut ce să facem cu mingea când ne-am creat oportunități de gol.

“Vreau să îi asigur pe suporteri că echipa va arăta diferit în 2023”

Le urez sărbători fericite suporterilor noștri și vreau să îi asigur că vom face tot ce depinde de noi ca echipa să arate altfel din 2023. Vor pleca cel puțin opt sau nouă jucători, asta îmi doresc, sper să se ajungă la înțelegeri, chiar dacă au contract. Avem câțiva jucători în vizor, sunt și din campionatul nostru. Până acum i-am transferat pe Andrei Miron și pe Ianis Stoica, vom mai aduce încă cinci-șase cel puțin, asta este sigur. […] Ely Fernandes m-a nemulțumit total, a gestionat complet greșit unele situații, de asta l-am schimbat după câteva minute. Sunt multe meciuri în care meritam să câștigăm de când am venit eu la Cluj. Sper să avem mai mult noroc în 2023″, a declarat Eugen Neagoe.

Toate declarațiile tehnicianului “U” Cluj pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Pentru ardeleni, urmează, după vacanța sărbătorilor de iarnă, un cantonament în Antalya, în care vor pleca pe 4 decembrie, așa cum a anunțat Neagoe în cadrul unei conferințe de presă. Primul duel programat pentru “studenți” după pauza competițională va avea loc, în perioada 20-23 ianuarie, împotriva formației FC Voluntari.

VEZI ȘI:

“U” Cluj pierde ultimul duel din anul 2022, în fața celor de la Sepsi – meci oprit din cauza scandărilor xenofobe

Eugen Neagoe, înaintea ultimului meci din 2022: “În proporție de 99%, Ianis Stoica va fi jucătorul nostru”

“U” Cluj obține un singur punct cu UTA Arad, la finalul meciului disputat în “mocirla” de pe Cluj Arena