Eugen Neagoe, înaintea ultimului meci din 2022: “În proporție de 99%, Ianis Stoica va fi jucătorul nostru”

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor întâlni sâmbătă, 17 decembrie, în deplasare, formația Sepsi Sf. Gheorghe, în cea de-a șasea etapă din returul sezonului regulat al Superligii și ultima din acest an calendaristic. La momentul actual, “studenții” se află pe poziția a 14-a a clasamentului, cu 19 puncte acumulate în 20 de partide, iar, în cel mai bun caz, în care obțin victoria și profită de posibilele eșecuri ale echipelor clasate pe locurile superioare, aceștia pot avansa până pe poziția a 11-a.

Antrenorul clujenilor, Eugen Neagoe, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre cum și-a pregătit elevii pentru duelul în fața echipei pe care a antrenat-o timp de două sezoane (2017-2019) și alături de care a ajuns până în playoff-ul primei ligi. Totodată, acesta a dezvăluit și înțelegerea la care a ajuns clubul clujean cu Ianis Stoica (20 de ani), un tânăr jucător de mare perspectivă, care a evoluat pentru vicecampioana României, FCSB.

“Am făcut meciuri bune împotriva echipelor mai bine clasate decât noi”

“Este o partidă importantă pentru noi, deoarece este vorba de trei puncte și ne dorim foarte mult să câștigăm acest joc. Întâlnim un adversar bun, valoros, știm acest lucru, dar noi am făcut meciuri bune împotriva echipelor clasate mai bine decât noi în campionat. Este posibil orice, să facem egal sau să pierdem jocul, dar, dacă atitudinea va fi cea corectă, la cel mai înalt nivel, atunci nu avem ce să ne reproșăm și putem pleca acasă cu fruntea sus.

“Nu am una, ci șapte liste cu jucători pe care îi doresc în lotul nostru”

Oricum, va fi o vacanță scurtă, pe 3 ianuarie ne revedem, iar pe 4 plecăm în cantonament în Antalya. Eu sunt foarte motivat, asta îmi doresc și din partea jucătorilor și sunt convins că așa se va și întâmpla. […] Ne dorim să arătăm mult mai bine, să fim mai puternici, dar nu vă pot spune cu siguranță la ce jucători vom renunța sau ce jucători vor veni. Am șapte liste cu cei pe care îi doresc, dar nu vă pot spune acum mare lucru, decât că, în proporție de 99%, Ianis Stoica va fi jucătorul nostru. Nu a fost foarte greu de convins, a avut oferte și din străinătate, dar în ianuarie se va prezenta la club“, a declarat Eugen Neagoe.

Toate declarațiile tehnicianului ardelenilor pot fi urmărite aici:

Meciul dintre Sepsi OSK și “U” Cluj va începe la ora 15:00, iar suporterii interesați să vină la stadion își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, acesta va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 2.

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe continuă critica condițiilor de pe Cluj Arena: “Cum să intri în Schengen cu un asemenea gazon?”

“U” Cluj obține un singur punct cu UTA Arad, la finalul meciului disputat în “mocirla” de pe Cluj Arena

Încep sferturile Campionatului Mondial din Qatar – care este favorita lui Eugen Neagoe, antrenorul “U” Cluj

banner