Eugen Neagoe este noul antrenor al ‘U’ Cluj – vezi primele declarații ale acestuia

0

Tehnicianul Eugen Neagoe, în vârstă de 55 de ani, a ajuns la o înțelegere cu oficialii Universității Cluj și a semnat un contract pentru sezonul 2022/2023, cu posibilitate de prelungire. Acesta îl va înlocui pe Erik Lincar pe poziția de antrenor principal al echipei, într-un moment în care formația clujeană se află pe penultima poziție a clasamentului Superligii, cu doar două puncte obținute în șase meciuri disputate de la revenirea în prima ligă de fotbal. 

Eugen Neagoe a ajuns joi, 25 august, la Cluj-Napoca și a efectuat deja primul antrenament cu noua echipă. Totodată, acesta a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre obiectivele pe care și le propune ca antrenor principal al ‘U’ Cluj. Declarațiile acestuia, în materialul de mai jos.

Eugen Neagoe: “Nu pot să schimb lucrurile de azi pe mâine”

“Trebuie schimbat jocul, atitudinea, agresivitatea, băieții să aibă încredere mult mai mare în ei. Sunt jucători care au confirmat, au jucat foarte multe partide în prima ligă, trebuie să se adapteze și să fie alți jucători pe teren încă din primul minut. […] Aș vrea să îl felicit pe Erik Lincar pentru toată munca pe care a depus-o aici. A reușit o performanță foarte frumoasă pentru Universitatea Cluj și trebuie să îi mulțumim pentru că a dus echipa în prima ligă. […] Ca să putem să ne vedem și peste trei ani, trebuie să rămânem în prima ligă și anul viitor să ajungem în playoff. Nimeni nu va putea să promită că, din acest moment, ‘U’ Cluj va câștiga toate jocurile. Nu pot să schimb lucrurile de azi pe mâine”, a declarat Eugen Neagoe.

Dintre echipele fotbalului românesc, tehnicianul le-a mai antrenat și pe Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Politehnica Iași, Sepsi Sf. Gheorghe, Dinamo București, FC Hermannstadt, respectiv Astra Giurgiu.

Primul meci oficial pentru Eugen Neagoe pe poziția de antrenor principal al Universității Cluj va avea loc vineri, 26 august, pe terenul formației FC Voluntari. Partida va începe la ora 18:45 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 1.

VEZI ȘI:

Erik Lincar, antrenorul care a promovat ‘U’ Cluj în prima ligă, se desparte de club

Ce sancțiuni poate primi ‘U’ Cluj după incidentele de la meciul cu Sepsi – care este reacția galeriei “Șepcile Roșii”

Erik Lincar, după eșecul cu Sepsi: “Nu am nicio problemă să plec de la această echipă”