Universitatea Cluj – Duel cu Ceahlăul Piatra Neamț în play-off-ul Cupei

0
Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

FC Universitatea Cluj anunță începerea unui nou sezon din Cupa României la Piatra Neamț, pe terenul Ceahlăului. În ediția anterioară a Cupei României, clujenii au ajuns în finală. Partidele din play-off-ul Cupei României sunt programate pentru data de 30 august.

Excepția pot face meciurile televizate, programul urmând a fi stabilit și comunicat ulterior pe site-ul FRF. Nemțenii au intrat în competiție în turul al treilea. Ceahlăul s-a impus cu 2 – 0 pe terenul celor de la CSM Bucovina Rădăuți.

Federația Română de Fotbal detaliază: “Formatul Cupei României Betano, inaugurat în ediția precedentă, prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru echipe clasate pe locurile 3 – 6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.”

Programul Cupei României Betano 2023-2024

FAZA NAŢIONALĂ
Play-off: 30 august 2023
Faza grupelor, etapa 1: 27 septembrie 2023
Faza grupelor, etapa 2: 1 noiembrie 2023
Faza grupelor, etapa 3: 6 decembrie 2023
Sferturi de finală: 3 aprilie 2024
Semifinale: 24 aprilie 2024
Finala Cupei României: 15 mai 2024

VEZI ȘI:

Schimbare de antrenor la “U” Cluj după derby

Derby Universitatea Cluj – CFR Cluj: Ce balanță au echipele înainte de meci?

Fă cunoștință cu personalul campioanei României!

banner