Filme din cadrul TIFF transformă Iulius Parc în cinema – vezi ce au pregătit organizatorii

0

Din acest weekend, TIFF dă startul celor 10 zile de filme în aer liber. O parte din filmele care rulează la festival se pot viziona și în acest an în Iulius Parc. 

Iulius Parc Open Air este unul dintre cele 13 locuri oficiale de desfășurare, unde vor rula mai multe filme din categoria Supernova și Lună Plină. Pe lângă acestea, organizatorii au pregătit pentru public și două concerte speciale.

Vineri, 17 iunie, cinefilii sunt așteptați în Iulius Parc pentru a viziona “Sub Presiune”, sâmbătă rulează „Alcarràs”, iar duminică „Cop Secret”. Filmele se pot viziona în fiecare seară de la ora 21:45. Luni, 20 iunie, pentru cinefili rulează „Pasagerii Nopții”, marți rulează „Cel Mai Tare Şef” , iar miercuri este despre familia de parizieni din filmul „Campania”.

Joi, 23 iunie, trupa ucraineană DakhaBrakha va susține un concert spectaculos, de la ora 20:00. Tot de la aceeași ora Eliades Ochoa, fondatorul grupului cubanez de muzică Buena Vista Social Club va susține un concert în Iulius Parc.

Categoria Lună Plină este reprezentată de ultimele filme care rulează în perioada 25-26 iunie. În data de 25 iunie, rulează „Freaks Out”, un film despre membrii unui circ prinși în Roma când a izbucnit în Al Doilea Război Mondial, iar în 26 iunie ultima zi de TIFF, cinefilii pot viziona pelicula „Inocenții”, ce prezintă puterile misterioase ale unor copii.

VEZI ȘI

Primăria Cluj-Napoca: Anul acesta invitații, dar și echipa și voluntarii TIFF, vor beneficia de transport public gratuit

[TIFF 2021] Holy Father, un documentar personal, care ne învață despre acceptare