Fotbalistul de la CFR Cluj, Ermal Krasniqi, va fi adversarul “tricolorilor” în meciul de calificare Kosovo – România

0

Mijlocașul ofensiv de la CFR Cluj, Ermal Krasniqi, a fost conovcat la echipa națională a statului Kosovo pentru partidele programate împotriva reprezentativelor din România și Belarus, în calificările pentru turneul final EURO 2024. “Tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu vor disputa ambele meciuri în deplasare, astfel încât vineri, 16 iunie, aceștia vor întâlni selecționata din Kosovo, iar, trei zile mai târziu, luni, 19 iunie, pe cea din Elveția.

După victoriile obținute în primele două dueluri din campania de calificare, scor 0-2 în Andorra, respectiv 2-1 cu Belarus pe Arena Națională, fotbaliștii români se află pe locul doi în clasamentul grupei I, la egalitate de șase puncte cu reprezentativa Elveției. Acestea sunt urmate de Kosovo, care a acumulat două puncte, de Andorra și Israel, care au obținut câte un punct, respectiv de Belarus, care nu a reușit încă să spargă gheața.

Din lotul clubului clujean, selecționerul Edi Iordănescu i-a convocat, pentru partidele cu Kosovo și Elveția, pe fundașii Cristi Manea, Andrei Burcă și Mario Camora. “Felicitări, băieți și multă baftă”, au transmis reprezentanții CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Dan Petrescu: “Clubul CFR va merge înainte și cu mine și fără mine, am zis asta de cinci ani”

Andrei Burcă a înscris primul gol la echipa națională – fundașul de la CFR Cluj a marcat pentru 2-0 cu Belarus

Dan Petrescu, înainte de Andorra – România, primul meci din preliminariile EURO 2024: “100% va fi foarte greu”

banner