Inspire Movement Freedom la Cluj– Evenimentul dedicat formelor de libertate din viața noastră

0

În 10 noiembrie 2023, va avea loc la Cluj-Napoca Conferința Inspire Movement Freedom, eveniment care îl va avea ca invitat special pe Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan. Seria de evenimente Inspire Movement invită oamenii să se reconecteze la sine, să își găsească echilibrul, să își răspundă la întrebări din sfera medicală de interes.

Alături de Profesorul Dulcan, la eveniment vor fi prezenți ca și speakeri Dr. Cristian Andrei (psihoterapeut), Mihaela Liliana Stroe (analist comportamental), Prof. dr. Dafin F. Mureșanu (neurolog) și Dr. Mirela Codilă (psiholog).

Fie că vorbim despre libertatea individuală și integrarea acesteia în mediul familial sau social, despre libertatea în cuplu, libertatea de exprimare prin percepția stimei de sine în ceea ce privește corpul fizic, statutul social, educația, locul de muncă, vârsta, libertatea mentală exprimată într-o societate bazată pe competitivitate, libertataea de mișcare sau despre libertatea de a alege și de a fi autentic, fiecare formă a libertății ne impactează viața în mod constant.

Participanții la Conferința Inspire Movement Freedom vor avea oportunitatea de a interacționa cu câteva subiecte de maxim interes: înțelegerea valorilor, normelor și așteptărilor sociale, impactul stresului asupra libertății individuale, impactul elementelor emoționale asupra ființei umane, patologii cu impact asupra libertății individuale etc.

”Am creat proiectul Inspire Movement din dorința de a  aduce în fața publicului speakeri renumiți care pot contribui la o îmbunătățire sau chiar la o schimbare reală a vieții celor prezenți la aceste evenimente prin experiența practică pe care aceștia o împărtășesc. În acest an, tema conferinței Inspire Movement este libertatea individuală, văzută și abordată din mai multe unghiuri, tocmai pentru că, de multe ori, putem fi prizonierii propriilor noastre convingeri, așteptări, etichete, comparații, fără să realizăm ce ne blochează cu adevărat în ceea ce dorim să facem sau să fim.”, spune Camelia Lung, fondatoarea Inspire Movement.

Despre speakeri

Domnul Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan este cunoscut mai ales pentru lucrările cu conținut eseistic și filosofic: Inteligența Materiei, Somnul rațiunii, Creierul și Mintea Universului, Mintea de dincolo. Sinteza și semnificația experențelor morții clinice, În căutarea sensului pierdut, Somnul rațiunii, Către noi înșine, Gândirea omului modern. Culmi și limite.

De asemenea, domnia sa a participat la reuniuni științifice naționale și internaționale cu peste 300 de comunicări, a elaborat ca autor unic sau coautor numeroase lucrări de specialitate și note de curs în domeniul neurologiei, dedicându-se studierii domeniului conștiinței, iar cărțile sale s-au vândut în sute de mii de exemplare.

D-na Mihaela Stroe este doctor în sociologie şi singurul analist comportamental din România (business profiler) antrenat de către Joe Navarro (fost agent FBI, criminal profiler şi unul dintre fondatorii departamentului de analiză comportamentală din FBI). În plus, Mihaela Stroe este life & business coach, speaker motivaţional, trainer internaţional, antreprenor, autor, soţie şi mamă.

A scris până în prezent două cărţi de dezvoltare personală: În Armonie cu Mine! şi Fii pe primul loc în viaţa ta! Ghid practic de autocunoaştere, un Caiet de Lucru pentru creşterea performanţei personale și a realizat două audiobook-uri: În Armonie cu Mine! şi Momente de luciditate – Şapte paşi spre armonia interioară.

Dl. Dafin F. Mureşanu, MD, PhD, MBA, este specialist în leadership şi management al sistemelor de sănătate şi de cercetare, cartea de vizită cuprinzând titulaturile de: Profesor de Neurologie, Director al Departamentului de Neuroştiinţe din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, Preşedinte al European Federation of Neurorehabilitation Societies (EFNR), Preşedinte al Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN), membru al Academiei de Ştiinţe Medicale din România și Membru corespondent al Academiei Române.

La Cluj-Napoca Dl. Dafin F. Mureșanu a pus bazele Institutului RoNEURO – Centru de Cercetare şi Diagnostic al Bolilor Neurologice – unic în România.

Dr. Mirela Rodica Codilă este terapeut din 2006. Parcursul profesional al domniei sale este unul interesant: după câțiva ani petrecuți în învățământ și în companii multinaționale, a simțit că trebuie să meargă mai departe, că omul este mai mult decât ceea ce se vede în viața de zi cu zi, că vrea să se descopere și să învețe și despre latura nevăzută a oamenilor. Așa a început studiul psihologiei. După absolvirea studiilor în psihologie, și-a îndreptat atenţia spre terapiile alternative.

Dr. Cristian Andrei, supranumit și “doctorul de suflete”, este medic, psihoterapeut, trainer și autor. Mereu a fost preocupat de problemele de cuplu, de dezvoltarea, adaptarea și consilierea relațiilor interumane. De asemenea, Dr. Cristian Andrei este specializat și în psihiatria copilului și adolescentului și susține ”Programul de Educație pentru Sănătate” în Școala Românească, fiind totodată și președintele fondator al Institutului de Relații Umane din București.

Bilete:

Informații: www.inspiremovement.ro

banner