Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la funcția de tehnician al Universității Cluj – “E mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea”

0

Directorul tehnic al FC Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), a anunțat marți, 30 mai, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că, din sezonul următor, nu se va mai afla pe banca tehnică a echipei, potrivit Sport.ro. De asemenea, tehnicianul a anunțat că există posibilitatea de a ocupa o funcție adminstrativă în interiorul clubului, însă, în orice caz, conducerea acestuia este nevoită să caute un nou antrenor pentru “studenții” care evoluează în prima ligă a fotbalului românesc.

“Consider că e cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj. Nu renunț la cariera de antrenor. Luăm în calcul să rămân în cadrul clubului să mă ocup de Liga 3, acolo unde voi încerca să ajut tinerii pentru prima echipa. Sunt doar la nivel de discuții. Nu la nivel de decizii”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Sub comanda sa, “U” Cluj a reușit să se salveze de la retrogradare și să acceadă până în actul decisiv al Cupei României, acolo unde loteria loviturilor de la 11 metri a decis soarta trofeului, care, în cele din urmă, a fost cucerit tot de Sepsi Sf. Gheorghe, formația care a reușit această performanță și în stagiunea precedentă.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, după înfrângerea din finala Cupei României: “Cred că suporterii pot să fie mândri de jucători”

“U” Cluj, învinsă la penalty-uri de Sepsi, ratează șansa de a cuceri, pentru a doua oară în istorie, trofeul Cupei României

“U” Cluj luptă la Sibiu pentru a cuceri trofeul Cupei României – Sabău: “Vreau să văd bărbați în teren, avem șansa noastră”

banner